Sådan får du frigjort energi til alt det sjove

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Newspaper articleCommunication

Abstract

Du kender det fra din egen hverdag. Det kan være svært at finde energien til alle de praktiske gøremål. Vaske tøj, lave mad, gøre rent osv. Når du har fibromyalgi bliver tingene bare mere besværlige, giver smerter og gør dig træt. Og når man bruger alle kræfterne på pligterne, så er der ikke altid energi tilbage til at lave det, man synes er sjovt. Gå i teatret eller i biografen. At gå til foredrag eller måske bare gå på café med veninderne – eller ud og få en øl med gut- terne. Men meget kan ændres med planlæg- ning og ved at tænke anderledes om hvor- dan hverdagen med fibromyalgi kan se ud.
Original languageDanish
JournalFibromyalgi.dk
Issue number4
Pages (from-to)12-13
Publication statusPublished - 2016

Cite this

@article{b0038577f4ae45c2af9cd091a78c9897,
title = "S{\aa}dan f{\aa}r du frigjort energi til alt det sjove",
abstract = "Du kender det fra din egen hverdag. Det kan v{\ae}re sv{\ae}rt at finde energien til alle de praktiske g{\o}remål. Vaske t{\o}j, lave mad, g{\o}re rent osv. Når du har fibromyalgi bliver tingene bare mere besv{\ae}rlige, giver smerter og g{\o}r dig tr{\ae}t. Og når man bruger alle kr{\ae}fterne på pligterne, så er der ikke altid energi tilbage til at lave det, man synes er sjovt. Gå i teatret eller i biografen. At gå til foredrag eller måske bare gå på café med veninderne – eller ud og få en {\o}l med gut- terne. Men meget kan {\ae}ndres med planl{\ae}g- ning og ved at t{\ae}nke anderledes om hvor- dan hverdagen med fibromyalgi kan se ud.",
author = "{von B{\"u}low}, Cecilie",
year = "2016",
language = "Dansk",
pages = "12--13",
journal = "Fibromyalgi.dk",
number = "4",

}

Sådan får du frigjort energi til alt det sjove. / von Bülow, Cecilie.

In: Fibromyalgi.dk, No. 4, 2016, p. 12-13.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Newspaper articleCommunication

TY - INPR

T1 - Sådan får du frigjort energi til alt det sjove

AU - von Bülow, Cecilie

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Du kender det fra din egen hverdag. Det kan være svært at finde energien til alle de praktiske gøremål. Vaske tøj, lave mad, gøre rent osv. Når du har fibromyalgi bliver tingene bare mere besværlige, giver smerter og gør dig træt. Og når man bruger alle kræfterne på pligterne, så er der ikke altid energi tilbage til at lave det, man synes er sjovt. Gå i teatret eller i biografen. At gå til foredrag eller måske bare gå på café med veninderne – eller ud og få en øl med gut- terne. Men meget kan ændres med planlæg- ning og ved at tænke anderledes om hvor- dan hverdagen med fibromyalgi kan se ud.

AB - Du kender det fra din egen hverdag. Det kan være svært at finde energien til alle de praktiske gøremål. Vaske tøj, lave mad, gøre rent osv. Når du har fibromyalgi bliver tingene bare mere besværlige, giver smerter og gør dig træt. Og når man bruger alle kræfterne på pligterne, så er der ikke altid energi tilbage til at lave det, man synes er sjovt. Gå i teatret eller i biografen. At gå til foredrag eller måske bare gå på café med veninderne – eller ud og få en øl med gut- terne. Men meget kan ændres med planlæg- ning og ved at tænke anderledes om hvor- dan hverdagen med fibromyalgi kan se ud.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

SP - 12

EP - 13

JO - Fibromyalgi.dk

JF - Fibromyalgi.dk

IS - 4

ER -