På sporet af din lykke

Guide til det gode liv

Research output: Book/anthology/thesis/reportBookResearch

Abstract

Argumenterer for vigtigheden af at beskæftige sig teoretisk og praktisk med lykken. Definerer begreber om lykke, velbefindende og det gode liv, autenticitet og identitet. Analyserer forskellige typer af gode oplevelser og aktiviteter (fx sex, leg, sport). Argumenterer for at måden hvorpå man forholder sig til livet er lige så vigtig som livsindholdet. Behandler til slut eksistentielle spørgsmål om mening, meningsløshed og forholdet til døden. I bogen gøres udstrakt brug af eksempler fra musik, litteratur og populærkultur.
Original languageDanish
PublisherAkademisk Forlag
Number of pages248
ISBN (Print)978-87-500-4948-7
Publication statusPublished - 15. Nov 2018

Cite this

@book{574db93f2a894415ae7152779db9c510,
title = "P{\aa} sporet af din lykke: Guide til det gode liv",
abstract = "Argumenterer for vigtigheden af at besk{\ae}ftige sig teoretisk og praktisk med lykken. Definerer begreber om lykke, velbefindende og det gode liv, autenticitet og identitet. Analyserer forskellige typer af gode oplevelser og aktiviteter (fx sex, leg, sport). Argumenterer for at m{\aa}den hvorp{\aa} man forholder sig til livet er lige s{\aa} vigtig som livsindholdet. Behandler til slut eksistentielle sp{\o}rgsm{\aa}l om mening, meningsl{\o}shed og forholdet til d{\o}den. I bogen g{\o}res udstrakt brug af eksempler fra musik, litteratur og popul{\ae}rkultur.",
keywords = "Lykke, Det gode liv, Velbefindende, Identitet, Selv, Autenticitet, D{\o}den, Mening, Selvrealisering, Livskunst, Gode oplevelser, Dannelse, Sk{\o}nhed, Velf{\ae}rd, Lykkeforskning",
author = "Klausen, {S{\o}ren Harnow}",
year = "2018",
month = "11",
day = "15",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-500-4948-7",
publisher = "Akademisk Forlag",

}

På sporet af din lykke : Guide til det gode liv. / Klausen, Søren Harnow.

Akademisk Forlag, 2018. 248 p.

Research output: Book/anthology/thesis/reportBookResearch

TY - BOOK

T1 - På sporet af din lykke

T2 - Guide til det gode liv

AU - Klausen, Søren Harnow

PY - 2018/11/15

Y1 - 2018/11/15

N2 - Argumenterer for vigtigheden af at beskæftige sig teoretisk og praktisk med lykken. Definerer begreber om lykke, velbefindende og det gode liv, autenticitet og identitet. Analyserer forskellige typer af gode oplevelser og aktiviteter (fx sex, leg, sport). Argumenterer for at måden hvorpå man forholder sig til livet er lige så vigtig som livsindholdet. Behandler til slut eksistentielle spørgsmål om mening, meningsløshed og forholdet til døden. I bogen gøres udstrakt brug af eksempler fra musik, litteratur og populærkultur.

AB - Argumenterer for vigtigheden af at beskæftige sig teoretisk og praktisk med lykken. Definerer begreber om lykke, velbefindende og det gode liv, autenticitet og identitet. Analyserer forskellige typer af gode oplevelser og aktiviteter (fx sex, leg, sport). Argumenterer for at måden hvorpå man forholder sig til livet er lige så vigtig som livsindholdet. Behandler til slut eksistentielle spørgsmål om mening, meningsløshed og forholdet til døden. I bogen gøres udstrakt brug af eksempler fra musik, litteratur og populærkultur.

KW - Lykke

KW - Det gode liv

KW - Velbefindende

KW - Identitet

KW - Selv

KW - Autenticitet

KW - Døden

KW - Mening

KW - Selvrealisering

KW - Livskunst

KW - Gode oplevelser

KW - Dannelse

KW - Skønhed

KW - Velfærd

KW - Lykkeforskning

M3 - Bog

SN - 978-87-500-4948-7

BT - På sporet af din lykke

PB - Akademisk Forlag

ER -