Massekesperiment 2010 - lærervejledning: Akustik i klasselokaler

Peter Møller Juhl, Helle Houkjær, Mari-Ann Skovlund Jensen, Laura Ørsted-Jordy (Editor)

Research output: Other contributionCommunication

Abstract

I årets Masseeksperiment vil omkring 1300 klasser på landets skoler og gymnasier undersøge akustikken i deres klasselokaler i ugerne 38, 39 og 40.
Der er tale om en kortlægning af det akustiske undervisningsmiljø i de danske klasselokaler. Et godt undervisningsmiljø er vigtigt - både for vores sundhed og koncentrationsevne. På Ingeniøruddannelserne på
Syddansk Universitet findes nogle af verdens førende forskere inden for akustik. De vil analysere resultaterne fra elevernes undersøgelser og undersøge, hvordan det samlet set står til med akustikken i danske klasselokaler.
Original languageDanish
Publication date2010
Number of pages25
Publication statusPublished - 2010

Cite this

Juhl, P. M., Houkjær, H., Jensen, M-A. S., & Ørsted-Jordy, L. (Ed.) (2010). Massekesperiment 2010 - lærervejledning: Akustik i klasselokaler.
Juhl, Peter Møller ; Houkjær, Helle ; Jensen, Mari-Ann Skovlund ; Ørsted-Jordy, Laura (Editor). / Massekesperiment 2010 - lærervejledning : Akustik i klasselokaler. 2010. 25 p.
@misc{594b3d64e99d49e1982af6b7783478c1,
title = "Massekesperiment 2010 - l{\ae}rervejledning: Akustik i klasselokaler",
abstract = "I {\aa}rets Masseeksperiment vil omkring 1300 klasser p{\aa} landets skoler og gymnasier unders{\o}ge akustikken i deres klasselokaler i ugerne 38, 39 og 40. Der er tale om en kortl{\ae}gning af det akustiske undervisningsmilj{\o} i de danske klasselokaler. Et godt undervisningsmilj{\o} er vigtigt - b{\aa}de for vores sundhed og koncentrationsevne. P{\aa} Ingeni{\o}ruddannelserne p{\aa} Syddansk Universitet findes nogle af verdens f{\o}rende forskere inden for akustik. De vil analysere resultaterne fra elevernes unders{\o}gelser og unders{\o}ge, hvordan det samlet set st{\aa}r til med akustikken i danske klasselokaler.",
author = "Juhl, {Peter M{\o}ller} and Helle Houkj{\ae}r and Jensen, {Mari-Ann Skovlund} and Laura {\O}rsted-Jordy",
year = "2010",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Juhl, PM, Houkjær, H, Jensen, M-AS & Ørsted-Jordy, L (ed.) 2010, Massekesperiment 2010 - lærervejledning: Akustik i klasselokaler..

Massekesperiment 2010 - lærervejledning : Akustik i klasselokaler. / Juhl, Peter Møller; Houkjær, Helle; Jensen, Mari-Ann Skovlund; Ørsted-Jordy, Laura (Editor).

25 p. 2010, Popular science.

Research output: Other contributionCommunication

TY - GEN

T1 - Massekesperiment 2010 - lærervejledning

T2 - Akustik i klasselokaler

AU - Juhl, Peter Møller

AU - Houkjær, Helle

AU - Jensen, Mari-Ann Skovlund

A2 - Ørsted-Jordy, Laura

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - I årets Masseeksperiment vil omkring 1300 klasser på landets skoler og gymnasier undersøge akustikken i deres klasselokaler i ugerne 38, 39 og 40. Der er tale om en kortlægning af det akustiske undervisningsmiljø i de danske klasselokaler. Et godt undervisningsmiljø er vigtigt - både for vores sundhed og koncentrationsevne. På Ingeniøruddannelserne på Syddansk Universitet findes nogle af verdens førende forskere inden for akustik. De vil analysere resultaterne fra elevernes undersøgelser og undersøge, hvordan det samlet set står til med akustikken i danske klasselokaler.

AB - I årets Masseeksperiment vil omkring 1300 klasser på landets skoler og gymnasier undersøge akustikken i deres klasselokaler i ugerne 38, 39 og 40. Der er tale om en kortlægning af det akustiske undervisningsmiljø i de danske klasselokaler. Et godt undervisningsmiljø er vigtigt - både for vores sundhed og koncentrationsevne. På Ingeniøruddannelserne på Syddansk Universitet findes nogle af verdens førende forskere inden for akustik. De vil analysere resultaterne fra elevernes undersøgelser og undersøge, hvordan det samlet set står til med akustikken i danske klasselokaler.

M3 - Andet bidrag

ER -

Juhl PM, Houkjær H, Jensen M-AS, Ørsted-Jordy L, (ed.). Massekesperiment 2010 - lærervejledning: Akustik i klasselokaler. 2010. 25 p.