Lektor: Nøgne sportsstjerner er et problem

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Newspaper articleCommunication

Abstract

artiklen handler om den tendens der er til at sportsudøvere - især kvinder - i stigende grad optræder mere eller mindre nøgne i kalendere, aviser og på plakater med de mulige konsekvenser at de bidrager til at unges kropsidealer påvirkes i retning af stigende perfektion. Sportsudøvere opfordres til at overveje i hvilket omfang de vil huske for deres sportslige bedrifter eller deres nøgenhed samt hvordan de mener man bør optræde som rollemodel for unge.
Original languageDanish
JournalBerlingske Tidende
ISSN0106-4223
Publication statusPublished - 30. Sep 2017

Cite this

@article{d52f347d564d476d81d746024f63c04a,
title = "Lektor: N{\o}gne sportsstjerner er et problem",
abstract = "artiklen handler om den tendens der er til at sportsud{\o}vere - is{\ae}r kvinder - i stigende grad optr{\ae}der mere eller mindre n{\o}gne i kalendere, aviser og p{\aa} plakater med de mulige konsekvenser at de bidrager til at unges kropsidealer p{\aa}virkes i retning af stigende perfektion. Sportsud{\o}vere opfordres til at overveje i hvilket omfang de vil huske for deres sportslige bedrifter eller deres n{\o}genhed samt hvordan de mener man b{\o}r optr{\ae}de som rollemodel for unge.",
author = "St{\o}ckel, {Jan Toftegaard}",
year = "2017",
month = "9",
day = "30",
language = "Dansk",
journal = "Berlingske Tidende",
issn = "0106-4223",
publisher = "Berlingske Tidende A/S",

}

Lektor: Nøgne sportsstjerner er et problem. / Støckel, Jan Toftegaard.

In: Berlingske Tidende, 30.09.2017.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Newspaper articleCommunication

TY - INPR

T1 - Lektor: Nøgne sportsstjerner er et problem

AU - Støckel, Jan Toftegaard

PY - 2017/9/30

Y1 - 2017/9/30

N2 - artiklen handler om den tendens der er til at sportsudøvere - især kvinder - i stigende grad optræder mere eller mindre nøgne i kalendere, aviser og på plakater med de mulige konsekvenser at de bidrager til at unges kropsidealer påvirkes i retning af stigende perfektion. Sportsudøvere opfordres til at overveje i hvilket omfang de vil huske for deres sportslige bedrifter eller deres nøgenhed samt hvordan de mener man bør optræde som rollemodel for unge.

AB - artiklen handler om den tendens der er til at sportsudøvere - især kvinder - i stigende grad optræder mere eller mindre nøgne i kalendere, aviser og på plakater med de mulige konsekvenser at de bidrager til at unges kropsidealer påvirkes i retning af stigende perfektion. Sportsudøvere opfordres til at overveje i hvilket omfang de vil huske for deres sportslige bedrifter eller deres nøgenhed samt hvordan de mener man bør optræde som rollemodel for unge.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Berlingske Tidende

JF - Berlingske Tidende

SN - 0106-4223

ER -