[Innovation from] a shared journey between designers and users: Explicating the XbD process

Jesper Legaard Jensen, Ian Robert Coxon

Research output: Contribution to conference without publisher/journalPaperResearchpeer-review

420 Downloads (Pure)

Abstract

Denne artikel beskriver Oplevelses-baseret Design (XBD), som er en måde at sætte fokus på den dybere mening i den oplevelse et produkt tilbyder. Design baseret på mening er en bedre måde at sikre, at den resulterende oplevelse kan påvirke folks liv på en positiv måde. Dette kan også åbne op for nye muligheder for højere niveauer af innovation end konventionelle brugercentrerede metoder. For at understøtte disse påstande, beskriver denne artikel et projekt - 'MyLife projektet' - som bygger på XBD processen og fremhæver de fordele, som et øget fokus på mening kan bringe til innovationsprocessen.
Original languageEnglish
Publication date2013
Number of pages9
Publication statusPublished - 2013

Cite this

@conference{536d02e3f0eb4d2ebac817cee1d0888c,
title = "[Innovation from] a shared journey between designers and users: Explicating the XbD process",
abstract = "Denne artikel beskriver Oplevelses-baseret Design (XBD), som er en m{\aa}de at s{\ae}tte fokus p{\aa} den dybere mening i den oplevelse et produkt tilbyder. Design baseret p{\aa} mening er en bedre m{\aa}de at sikre, at den resulterende oplevelse kan p{\aa}virke folks liv p{\aa} en positiv m{\aa}de. Dette kan ogs{\aa} {\aa}bne op for nye muligheder for h{\o}jere niveauer af innovation end konventionelle brugercentrerede metoder. For at underst{\o}tte disse p{\aa}stande, beskriver denne artikel et projekt - 'MyLife projektet' - som bygger p{\aa} XBD processen og fremh{\ae}ver de fordele, som et {\o}get fokus p{\aa} mening kan bringe til innovationsprocessen.",
keywords = "Design, Oplevelser, Mening, Innovation",
author = "Jensen, {Jesper Legaard} and Coxon, {Ian Robert}",
year = "2013",
language = "English",

}

[Innovation from] a shared journey between designers and users : Explicating the XbD process. / Jensen, Jesper Legaard; Coxon, Ian Robert.

2013.

Research output: Contribution to conference without publisher/journalPaperResearchpeer-review

TY - CONF

T1 - [Innovation from] a shared journey between designers and users

T2 - Explicating the XbD process

AU - Jensen, Jesper Legaard

AU - Coxon, Ian Robert

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Denne artikel beskriver Oplevelses-baseret Design (XBD), som er en måde at sætte fokus på den dybere mening i den oplevelse et produkt tilbyder. Design baseret på mening er en bedre måde at sikre, at den resulterende oplevelse kan påvirke folks liv på en positiv måde. Dette kan også åbne op for nye muligheder for højere niveauer af innovation end konventionelle brugercentrerede metoder. For at understøtte disse påstande, beskriver denne artikel et projekt - 'MyLife projektet' - som bygger på XBD processen og fremhæver de fordele, som et øget fokus på mening kan bringe til innovationsprocessen.

AB - Denne artikel beskriver Oplevelses-baseret Design (XBD), som er en måde at sætte fokus på den dybere mening i den oplevelse et produkt tilbyder. Design baseret på mening er en bedre måde at sikre, at den resulterende oplevelse kan påvirke folks liv på en positiv måde. Dette kan også åbne op for nye muligheder for højere niveauer af innovation end konventionelle brugercentrerede metoder. For at understøtte disse påstande, beskriver denne artikel et projekt - 'MyLife projektet' - som bygger på XBD processen og fremhæver de fordele, som et øget fokus på mening kan bringe til innovationsprocessen.

KW - Design, Oplevelser, Mening, Innovation

M3 - Paper

ER -