Forfatningsret: Tekster, opgaver, materialer

Research output: Book/anthology/thesis/reportBookEducation

Abstract

Bogen indeholder en introduktion til faget forfatningsret og 15 større øvelsesopgaver med tilhørende rettevejledninger samt øvrigt materiale til brug for undervisning og eksamenslæsning. Med et stort antal fiktive eksempler demonstrerer bogen, hvordan forfatningsretlige problemer kan identificeres – og løses – med udgangspunkt i navnlig grundloven og Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Bogens tekster og opgaver kan ses som et supplement til de lærebøger, der i øvrigt benyttes i de forfatningsretlige fag på 1. år af de fire danske jurauddannelser.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherKarnov Group
Edition1.
Number of pages223
ISBN (Print)9788761939692
Publication statusPublished - 30. Jan 2018

Cite this

Waage, F. (2018). Forfatningsret: Tekster, opgaver, materialer. (1. ed.) København: Karnov Group.
Waage, Frederik. / Forfatningsret : Tekster, opgaver, materialer. 1. ed. København : Karnov Group, 2018. 223 p.
@book{c92c9abf373c460c939e8f5640e579ab,
title = "Forfatningsret: Tekster, opgaver, materialer",
abstract = "Bogen indeholder en introduktion til faget forfatningsret og 15 st{\o}rre {\o}velsesopgaver med tilh{\o}rende rettevejledninger samt {\o}vrigt materiale til brug for undervisning og eksamensl{\ae}sning. Med et stort antal fiktive eksempler demonstrerer bogen, hvordan forfatningsretlige problemer kan identificeres – og l{\o}ses – med udgangspunkt i navnlig grundloven og Den Europ{\ae}iske Menneskerettighedskonvention. Bogens tekster og opgaver kan ses som et supplement til de l{\ae}reb{\o}ger, der i {\o}vrigt benyttes i de forfatningsretlige fag p{\aa} 1. {\aa}r af de fire danske jurauddannelser.",
author = "Frederik Waage",
year = "2018",
month = "1",
day = "30",
language = "Dansk",
isbn = "9788761939692",
publisher = "Karnov Group",
edition = "1.",

}

Waage, F 2018, Forfatningsret: Tekster, opgaver, materialer. 1. edn, Karnov Group, København.

Forfatningsret : Tekster, opgaver, materialer. / Waage, Frederik.

1. ed. København : Karnov Group, 2018. 223 p.

Research output: Book/anthology/thesis/reportBookEducation

TY - BOOK

T1 - Forfatningsret

T2 - Tekster, opgaver, materialer

AU - Waage, Frederik

PY - 2018/1/30

Y1 - 2018/1/30

N2 - Bogen indeholder en introduktion til faget forfatningsret og 15 større øvelsesopgaver med tilhørende rettevejledninger samt øvrigt materiale til brug for undervisning og eksamenslæsning. Med et stort antal fiktive eksempler demonstrerer bogen, hvordan forfatningsretlige problemer kan identificeres – og løses – med udgangspunkt i navnlig grundloven og Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Bogens tekster og opgaver kan ses som et supplement til de lærebøger, der i øvrigt benyttes i de forfatningsretlige fag på 1. år af de fire danske jurauddannelser.

AB - Bogen indeholder en introduktion til faget forfatningsret og 15 større øvelsesopgaver med tilhørende rettevejledninger samt øvrigt materiale til brug for undervisning og eksamenslæsning. Med et stort antal fiktive eksempler demonstrerer bogen, hvordan forfatningsretlige problemer kan identificeres – og løses – med udgangspunkt i navnlig grundloven og Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Bogens tekster og opgaver kan ses som et supplement til de lærebøger, der i øvrigt benyttes i de forfatningsretlige fag på 1. år af de fire danske jurauddannelser.

M3 - Bog

SN - 9788761939692

BT - Forfatningsret

PB - Karnov Group

CY - København

ER -

Waage F. Forfatningsret: Tekster, opgaver, materialer. 1. ed. København: Karnov Group, 2018. 223 p.