Evaluering af Grønlands Sundhedsreform

Oplevede og målbare effekter 2017

Research output: Book/anthology/thesis/reportReportResearch

Abstract

Formålet med denne evaluering af Sundhedsreformen er at gøre status på den ledelsesmæssige oplevelse af organiseringen af sundhedsvæsenet efter den fulde implementering af regionaliseringen. Dette er gjort dels gennem dokumentanalyse af en stor mængde rapporter, notater og oversigter fra Sundhedsledelsen, og dels gennem 17 kvalitative interviews med repræsentanter fra regions-, område- og sundhedsledelse, der har været med til at gennemføre regionaliseringen, samt med enkelte medarbejdere fra forskellige sektorer og regioner med erfaring fra før og efter reformen.
Original languageDanish
PublisherSyddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed
Number of pages43
ISBN (Electronic)978-87-7899-408-0
Publication statusPublished - 18. Apr 2018

Cite this

@book{852823d59ef24b8ebf40f6a6f80076a8,
title = "Evaluering af Gr{\o}nlands Sundhedsreform: Oplevede og m{\aa}lbare effekter 2017",
abstract = "Form{\aa}let med denne evaluering af Sundhedsreformen er at g{\o}re status p{\aa} den ledelsesm{\ae}ssige oplevelse af organiseringen af sundhedsv{\ae}senet efter den fulde implementering af regionaliseringen. Dette er gjort dels gennem dokumentanalyse af en stor m{\ae}ngde rapporter, notater og oversigter fra Sundhedsledelsen, og dels gennem 17 kvalitative interviews med repr{\ae}sentanter fra regions-, omr{\aa}de- og sundhedsledelse, der har v{\ae}ret med til at gennemf{\o}re regionaliseringen, samt med enkelte medarbejdere fra forskellige sektorer og regioner med erfaring fra f{\o}r og efter reformen.",
keywords = "Gr{\o}nland, Evaluering, Sundhedsreform",
author = "Christine Ingemann and Larsen, {Christina Viskum Lytken}",
year = "2018",
month = "4",
day = "18",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",

}

Evaluering af Grønlands Sundhedsreform : Oplevede og målbare effekter 2017. / Ingemann, Christine; Larsen, Christina Viskum Lytken.

Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2018. 43 p.

Research output: Book/anthology/thesis/reportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Evaluering af Grønlands Sundhedsreform

T2 - Oplevede og målbare effekter 2017

AU - Ingemann, Christine

AU - Larsen, Christina Viskum Lytken

PY - 2018/4/18

Y1 - 2018/4/18

N2 - Formålet med denne evaluering af Sundhedsreformen er at gøre status på den ledelsesmæssige oplevelse af organiseringen af sundhedsvæsenet efter den fulde implementering af regionaliseringen. Dette er gjort dels gennem dokumentanalyse af en stor mængde rapporter, notater og oversigter fra Sundhedsledelsen, og dels gennem 17 kvalitative interviews med repræsentanter fra regions-, område- og sundhedsledelse, der har været med til at gennemføre regionaliseringen, samt med enkelte medarbejdere fra forskellige sektorer og regioner med erfaring fra før og efter reformen.

AB - Formålet med denne evaluering af Sundhedsreformen er at gøre status på den ledelsesmæssige oplevelse af organiseringen af sundhedsvæsenet efter den fulde implementering af regionaliseringen. Dette er gjort dels gennem dokumentanalyse af en stor mængde rapporter, notater og oversigter fra Sundhedsledelsen, og dels gennem 17 kvalitative interviews med repræsentanter fra regions-, område- og sundhedsledelse, der har været med til at gennemføre regionaliseringen, samt med enkelte medarbejdere fra forskellige sektorer og regioner med erfaring fra før og efter reformen.

KW - Grønland

KW - Evaluering

KW - Sundhedsreform

UR - https://www.sdu.dk/sif/-/media/images/sif/udgivelser/2018/evaluering_af_groenlands_sundhedsreform.pdf

M3 - Rapport

BT - Evaluering af Grønlands Sundhedsreform

PB - Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed

ER -

Ingemann C, Larsen CVL. Evaluering af Grønlands Sundhedsreform: Oplevede og målbare effekter 2017. Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2018. 43 p.