Eksternalisering og engagement

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

Abstract

Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.
Original languageDanish
Title of host publicationHvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk : Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen
EditorsNikolaj Elf, Thomas Illum Hansen
Place of PublicationOdense
PublisherLæremiddel.dk
Publication date2017
Pages71-81
ISBN (Electronic)978-87-998860-6-7
Publication statusPublished - 2017

Cite this

Elf, N. F., & Høegh, T. (2017). Eksternalisering og engagement. In N. Elf, & T. I. Hansen (Eds.), Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen (pp. 71-81). Odense: Læremiddel.dk.
Elf, Nikolaj Frydensbjerg ; Høegh, Tina. / Eksternalisering og engagement. Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. editor / Nikolaj Elf ; Thomas Illum Hansen. Odense : Læremiddel.dk, 2017. pp. 71-81
@inbook{de48ae8a45b94dda8946c37748afa264,
title = "Eksternalisering og engagement",
abstract = "Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forunders{\o}gelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har v{\ae}ret til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.",
author = "Elf, {Nikolaj Frydensbjerg} and Tina H{\o}egh",
note = "Afventer ISBN-nummer.",
year = "2017",
language = "Dansk",
pages = "71--81",
editor = "Nikolaj Elf and Hansen, {Thomas Illum}",
booktitle = "Hvad vi v{\'e}d om unders{\o}gelsesorienteret undervisning i dansk",
publisher = "L{\ae}remiddel.dk",

}

Elf, NF & Høegh, T 2017, Eksternalisering og engagement. in N Elf & TI Hansen (eds), Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. Læremiddel.dk, Odense, pp. 71-81.

Eksternalisering og engagement. / Elf, Nikolaj Frydensbjerg; Høegh, Tina.

Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. ed. / Nikolaj Elf; Thomas Illum Hansen. Odense : Læremiddel.dk, 2017. p. 71-81.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

TY - GEN

T1 - Eksternalisering og engagement

AU - Elf, Nikolaj Frydensbjerg

AU - Høegh, Tina

N1 - Afventer ISBN-nummer.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.

AB - Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.

M3 - Bidrag til rapport

SP - 71

EP - 81

BT - Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk

A2 - Elf, Nikolaj

A2 - Hansen, Thomas Illum

PB - Læremiddel.dk

CY - Odense

ER -

Elf NF, Høegh T. Eksternalisering og engagement. In Elf N, Hansen TI, editors, Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. Odense: Læremiddel.dk. 2017. p. 71-81