Didaktisk udviklingsledelse

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Didaktisk udviklingsledelse drejer sig om en professionalisering af gymnasiernes udviklingsarbejde.
Umiddelbart kan det måske lyde som et koncept for ledere, men didaktisk udviklingsledelse udspiller sig i alle dele af organisationen. Denne artikel introducerer nye begreber om fænomenet, som kan bruges til at italesætte de dilemmaer, der opstår, når ledere og lærere skal tage fælles ansvar for udviklingsprojekter.
Original languageDanish
Publication dateAug 2019
Place of PublicationEMU, Undervisningsministeriets læringsportal
PublisherBørne- og Undervisningsministeriet
Number of pages3
Publication statusPublished - Aug 2019

Cite this

Krogh, E., & Raae, P. H. (2019, Aug). Didaktisk udviklingsledelse. EMU, Undervisningsministeriets læringsportal: Børne- og Undervisningsministeriet.
Krogh, Ellen ; Raae, Peter Henrik. / Didaktisk udviklingsledelse. 2019. EMU, Undervisningsministeriets læringsportal : Børne- og Undervisningsministeriet. 3 p.
@misc{b33df7ceeb944c39b115aea950477714,
title = "Didaktisk udviklingsledelse",
abstract = "Didaktisk udviklingsledelse drejer sig om en professionalisering af gymnasiernes udviklingsarbejde.Umiddelbart kan det m{\aa}ske lyde som et koncept for ledere, men didaktisk udviklingsledelse udspiller sig i alle dele af organisationen. Denne artikel introducerer nye begreber om f{\ae}nomenet, som kan bruges til at itales{\ae}tte de dilemmaer, der opst{\aa}r, n{\aa}r ledere og l{\ae}rere skal tage f{\ae}lles ansvar for udviklingsprojekter.",
keywords = "Didaktik, ledelse, udviklingsprojekter",
author = "Ellen Krogh and Raae, {Peter Henrik}",
year = "2019",
month = "8",
language = "Dansk",
publisher = "B{\o}rne- og Undervisningsministeriet",
type = "Other",

}

Krogh, E & Raae, PH 2019, Didaktisk udviklingsledelse. Børne- og Undervisningsministeriet, EMU, Undervisningsministeriets læringsportal.

Didaktisk udviklingsledelse. / Krogh, Ellen; Raae, Peter Henrik.

3 p. EMU, Undervisningsministeriets læringsportal : Børne- og Undervisningsministeriet. 2019, Artiklen er rettet mod gymnasielærere og introducerer teori og praksis om didaktisk udviklingsarbejde.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Didaktisk udviklingsledelse

AU - Krogh, Ellen

AU - Raae, Peter Henrik

PY - 2019/8

Y1 - 2019/8

N2 - Didaktisk udviklingsledelse drejer sig om en professionalisering af gymnasiernes udviklingsarbejde.Umiddelbart kan det måske lyde som et koncept for ledere, men didaktisk udviklingsledelse udspiller sig i alle dele af organisationen. Denne artikel introducerer nye begreber om fænomenet, som kan bruges til at italesætte de dilemmaer, der opstår, når ledere og lærere skal tage fælles ansvar for udviklingsprojekter.

AB - Didaktisk udviklingsledelse drejer sig om en professionalisering af gymnasiernes udviklingsarbejde.Umiddelbart kan det måske lyde som et koncept for ledere, men didaktisk udviklingsledelse udspiller sig i alle dele af organisationen. Denne artikel introducerer nye begreber om fænomenet, som kan bruges til at italesætte de dilemmaer, der opstår, når ledere og lærere skal tage fælles ansvar for udviklingsprojekter.

KW - Didaktik, ledelse, udviklingsprojekter

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Børne- og Undervisningsministeriet

CY - EMU, Undervisningsministeriets læringsportal

ER -