Det heterokronotopiske: En læsning af Günter Grass' Hundeår

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

En korrektiv læsning af Grass og hans roman, der nuancerer og problematiserer den gængse forståelse af Grass og hans romaners entydige tilknytning til Danzig, småborgerskabet og Det Tredje Rige. I stedet argumenterer artiklen for det territoriale designs urenhed og migratoriske karakter, for kunstnerkarakterernes socialt transgressive beskaffenhed og for tidens pluralistiske og virtuelle kraft.
Original languageDanish
JournalApparatur
Issue number18
Pages (from-to)82-94
Number of pages13
ISSN1601-5576
Publication statusPublished - 2008

Cite this

@article{375e37d062e411ddb1a1000ea68e967b,
title = "Det heterokronotopiske: En l{\ae}sning af G{\"u}nter Grass' Hunde{\aa}r",
abstract = "En korrektiv l{\ae}sning af Grass og hans roman, der nuancerer og problematiserer den g{\ae}ngse forst{\aa}else af Grass og hans romaners entydige tilknytning til Danzig, sm{\aa}borgerskabet og Det Tredje Rige. I stedet argumenterer artiklen for det territoriale designs urenhed og migratoriske karakter, for kunstnerkarakterernes socialt transgressive beskaffenhed og for tidens pluralistiske og virtuelle kraft.",
author = "S{\o}ren Frank",
year = "2008",
language = "Dansk",
pages = "82--94",
journal = "Apparatur",
issn = "1601-5576",
publisher = "Apparatur",
number = "18",

}

Det heterokronotopiske : En læsning af Günter Grass' Hundeår . / Frank, Søren.

In: Apparatur, No. 18, 2008, p. 82-94.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Det heterokronotopiske

T2 - En læsning af Günter Grass' Hundeår

AU - Frank, Søren

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - En korrektiv læsning af Grass og hans roman, der nuancerer og problematiserer den gængse forståelse af Grass og hans romaners entydige tilknytning til Danzig, småborgerskabet og Det Tredje Rige. I stedet argumenterer artiklen for det territoriale designs urenhed og migratoriske karakter, for kunstnerkarakterernes socialt transgressive beskaffenhed og for tidens pluralistiske og virtuelle kraft.

AB - En korrektiv læsning af Grass og hans roman, der nuancerer og problematiserer den gængse forståelse af Grass og hans romaners entydige tilknytning til Danzig, småborgerskabet og Det Tredje Rige. I stedet argumenterer artiklen for det territoriale designs urenhed og migratoriske karakter, for kunstnerkarakterernes socialt transgressive beskaffenhed og for tidens pluralistiske og virtuelle kraft.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 82

EP - 94

JO - Apparatur

JF - Apparatur

SN - 1601-5576

IS - 18

ER -