If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Research areas

Kort præsentation af forskningsområde.

Jette Ammentorp, forskningsleder, ph.d., cand scient san

Jette Ammentorp er professor og forskningsleder ved Center for Patientkommunikation på Sygehus Lillebælt og Syddansk Universitet. Jette har initieret en række forskningsprojekter, med formålet at forbedre kommunikationen mellem sundhedspersonalet og patienterne; bl.a. kommunikationsprogrammet ’Klar tale med patienterne’ der er indført på hele Sygehus Lillebælt.

 Jette er aktiv i følgende internationale netværk 'Oslo Communication in Healthcare Education and Research group' (OCHER), 'The International Association for Communication in Healthcare' (EACH) og forskningsnetværk Deakin Universitetet I Australien, hvor hun siden 2017 har været tilknyttet som æresprofessor ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Er desuden initiativtager til oprettelse af Dansk Selskab for Kommunikation i Sundhedsvæsenet i 2016, hvor hun var formand indtil 2020

Jette har bl.a skrevet bogen ’Den gode patientsamtale’ og har publiceret over 100 videnskabelige og faglige artikler om patientoplevelser, patientinddragelse og patientkommunikation.

 Se mere på: http://www.CFPK.dk

Fingerprint

Fingerprints are formed from scientific publications and create an index of weighted keyword concepts for each individual researcher.
  • 1 Similar Profiles

Network

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or