If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Research interests

Lektor i pædagogik og uddannelsesforskning.

Forskningsleder af forskningsprogrammet Pædagogik, Kultur og Ledelse ved Institut for Medier, Design, Læring og Erkendelse, Syddansk Universitet. 

Jeg er medlem af følgende internationale forskningsnetværk: 

The International Research Group for Psycho-Societal Analysis https://psycho-societal.org/. Fra 2018-2022 har jeg været medlem af gruppens Executive Committee.

ITERC (International Teacher Education Research Collective) https://twitter.com/_ITERC

Derudover er jeg medlem af det nordiske netværk:

The Nordic Psychosocial Network

Jeg har en interdisciplinær teoretisk og analytisk tilgang. Og jeg henter inspiration i politisk teori og i psykoanalysen samt i en række kulturteoretiske, samtidsdiagnostiske, sociologiske, filosofiske og pædagogiske perspektiver. 

Research areas

Jeg er optaget af at analysere og forstå, hvordan (trans)nationale uddannelsespolitiske tendenser, beslutninger og tiltag finder vej til og influerer på ledelses- og lærerarbejdet i pædagogiske og uddannelsesmæssige praksisser. Derudover er jeg bl.a. interesseret i at undersøge vidensformer, dannelse, etik, æstetik, demokrati, dataficering, digitalisering, bæredygtighed, magt og styring samt intellektuel frihed og dømmekraft i pædagogik og uddannelse. 

Fingerprint

Fingerprints are formed from scientific publications and create an index of weighted keyword concepts for each individual researcher.
  • 1 Similar Profiles

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or