Personligt lederskab i et kommunikationsperspektiv/

  Teaching

  Description

  Heldags online workshop ved masteren i public governance (MPG) ved AAU på modulet personligt lederskab og coaching.

  Beskrivelse: På workshoppen inviterer jeg jer ind i et opgør med nogle af tidens største myter i relation til organisations- og ledelseskommunikation. Jeg inviterer jer til at se på jeres egne kommunikative praksisser i et kritisk perspektiv igennem myterne.
  Vi skal se på nogle af de nyeste og mest anerkendte strømninger inden for kommunikationsforskningen, hvor kommunikation ses som byggesten og selve grundlaget for organisering og organisationer. Her ses kommunikation, og de mange forskelligartede kommunikationsformer som organisationer aktiverer i hverdagen, som konstituerende for organisering og organisationer.
  På workshoppen præsenterer jeg jer for perspektiver og modeller, hvor ud fra I som ledere kan blive mere bevidste om, hvordan I positionerer jer kommunikativt ind i hverdagens forskellige kommunikationspraksisser alt efter formålet hermed. Disse kan støtte jer i at skabe åbne og bæredygtige kommunikationsmiljøer med henblik på at skabe ledelsesmæssig og kommunikativ transparens involvering og øge medarbejderengagement.
  Period11/11/202011/11/2020
  Target groupFurther
  ECTS credits10 ECTS