Description

FUTURE CAMP LYSABILD: 48 sønderjyske fødevareproducenter og andre med interesse i sønderjysk madlavning mødes mandag 1. august til konference på Lysabild Skole for at drøfte, hvordan man kan fremme efterspørgslen efter sønderjysk fødevarer. ... Hanne Riisgaard, medejer Skærtoft Mølle, giver eksempler på, hvordan forbrugere, producenter og det offentliges interesser spiller sammen med det gode måltid som fælles slutpunkt Endelige vil forsker Pia Heike Johansen, Center for Landdistrikter (CFL) ved Syddansk Universitet, præsentere en frisk minianalyse blandt deltagerne, der belyser, hvad de selv anser som de største udfordringer for at sælge flere sønderjyske fødevarer. Undervejs i konferencen smager deltagerne på en del af det, det hele drejer sig om. Til aftensmad serveres snysk, der er en stuvning lavet med mælk og friske grøntsager, som findes i forskellige udgaver alt efter, om den laves af husmødre på Als, Sundeved eller Angel.
Period1. Aug 2016

Media coverage

1

Media coverage

  • TitleStrategi for snysk og andet sønderjysk til ganen
    Media name/outletJydske Vestkysten
    Date01/08/2016
    PersonsPia Heike Johansen