Fokus på Fysisk Trænerdag 2020 - Planlægning, restitution og brug af data

Press/Media: Press / Media

Description

Denne Playmaker podcast tager udgangspunkt i Fysisk Trænerdag, der blev afholdt i oktober 2020, hvor en stor del af de danske topklubbers fysiske trænere var samlet virtuelt til et seminar med fokus på forskellige aspekter af fysisk træning. Fysisk Trænerdag er en årlig tilbagevendende temadag, arrangeret af Divisionsforeningen og Syddansk Universitet, hvor fysiske trænere fra hele landet samles til fordybelse og debet om særligt udvalgte emner. Hvert år inviteres oplægsholdere, der deler inspiration og erfaring fra deres hverdag.    

Oplægsholder ved seancen i oktober 2020 var Head of Sports Science Andreas Bech fra Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt og med en fortid hos Borussia Dortmund og FC Nürnberg. Han talte om træningsplanlægning og restitution i et tæt kampprogram og delte sine erfaringer fra Bundesligaen og europæiske turneringer om hvordan man kan træffe beslutninger ud fra brug af data.

Denne episode af Playmakers podcast samler op på Fysisk Trænerdag og sætter Andreas Bechs oplæg i et dansk perspektiv. I podcasten medvirker fysisk træner i FC Nordsjælland Mathias Zangenberg og fysisk træner i AGF, Peter Sand Sørensen. Vært er Thomas Rostgaard, der er post.doc. på Institut for Idræt ved Syddansk Universitet og fysisk træner i Randers FC.

Sammen diskuterer de træningsplanlægning, restitution og brug af data i forhold til at træffe beslutninger, der i sidste ende skal skabe rammerne for at spillerne og holdet kan præstere på det højest mulige niveau.

Period4. Nov 2020

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleFokus på Fysisk Trænerdag 2020 - planlægning, restitution og brug af data
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletPlaymaker.nu
  Media typePodcast
  Duration/Length/Size51 min 53 sek
  Country/TerritoryDenmark
  Date04/11/2020
  Producer/AuthorMartin Davidsen & Thomas Rostgaard Andersen
  URLhttps://www.playmaker.nu/home/podcast-fysisk-trnerdag
  PersonsThomas Rostgaard Andersen, Mathias Zangenberg, Peter Sand