Antibiotika-frit svinekød bør også finde vej til det danske marked

Press/Media: Press / Media

Description

Dansk svinekød, der bliver produceret uden antibiotika, ender lige nu i amerikanske kølediske. Hans Jørn Kolmos fra SDU håber dog, at der også kommer mere af den slags svinekød på det danske marked. ... Et forsøg hos 22 landmænd i Nordjylland og på Bornholm er på vej til at blive udvidet, og 70 svinebønder står i kø for at blive antibiotikafri. Mads Grand, pressechef hos Dansk Supermarked, siger, at de stort set kun sælger dansk svinekød - og det er pr. definition antibiotikafrit.Artiklen skrevet af Sidsel HoeLink til udsendelse Indslaget forekommer ca. 0 min. inde i udsendelsen.
Period25. Apr 2016

Media coverage

1

Media coverage

  • TitleAntibiotika-frit svinekød bør også finde vej til det danske marked
    Media name/outletDR P4 Radioavisen 12.00 (resumé)
    Media typeRadio
    Date25/04/2016
    PersonsHans Jørn Kolmos