Kristina Karstad

OriginalsprogEngelsk
ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2017

Karstad, K. (2017). Workplace observations on resident handling and low back pain among eldercare workers. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Karstad, Kristina. / Workplace observations on resident handling and low back pain among eldercare workers. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.
@phdthesis{f4b8a7f7889f45e484513c45b6ce5336,
title = "Workplace observations on resident handling and low back pain among eldercare workers",
author = "Kristina Karstad",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Karstad, K 2017, Workplace observations on resident handling and low back pain among eldercare workers. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Workplace observations on resident handling and low back pain among eldercare workers. / Karstad, Kristina.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Workplace observations on resident handling and low back pain among eldercare workers

AU - Karstad, Kristina

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Workplace observations on resident handling and low back pain among eldercare workers

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Karstad K. Workplace observations on resident handling and low back pain among eldercare workers. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.