Kristin B. Munksgaard, Rhona E. Johnsen, Steffen Muxoll Bastholm

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatojan. 2018
StatusUdgivet - jan. 2018
BegivenhedInaugural Industrial Marketing Management Summit - Copenhagen Business School, Copenhagen, Danmark
Varighed: 24. jan. 201826. jan. 2018
Konferencens nummer: 1

SeminarInaugural Industrial Marketing Management Summit
Nummer1
LokationCopenhagen Business School
LandDanmark
ByCopenhagen
Periode24/01/201826/01/2018
Internetadresse

Munksgaard, K. B., Johnsen, R. E., & Bastholm, S. M. (2018). Working the giant: a small firm perspective on asymmetric customer-supplier relationships. Afhandling præsenteret på Inaugural Industrial Marketing Management Summit, Copenhagen, Danmark.
Munksgaard, Kristin B. ; Johnsen, Rhona E. ; Bastholm, Steffen Muxoll. / Working the giant: a small firm perspective on asymmetric customer-supplier relationships. Afhandling præsenteret på Inaugural Industrial Marketing Management Summit, Copenhagen, Danmark.
@conference{83dcdb49443c4d9087b5b0775a4b89d1,
title = "Working the giant: a small firm perspective on asymmetric customer-supplier relationships",
author = "Munksgaard, {Kristin B.} and Johnsen, {Rhona E.} and Bastholm, {Steffen Muxoll}",
year = "2018",
month = "1",
language = "English",
note = "Inaugural Industrial Marketing Management Summit ; Conference date: 24-01-2018 Through 26-01-2018",
url = "https://www.journals.elsevier.com/industrial-marketing-management/industrial-marketing-management-summit",

Munksgaard, KB, Johnsen, RE & Bastholm, SM 2018, 'Working the giant: a small firm perspective on asymmetric customer-supplier relationships' Paper fremlagt ved Inaugural Industrial Marketing Management Summit, Copenhagen, Danmark, 24/01/2018 - 26/01/2018, .

Working the giant: a small firm perspective on asymmetric customer-supplier relationships. / Munksgaard, Kristin B.; Johnsen, Rhona E.; Bastholm, Steffen Muxoll.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Working the giant: a small firm perspective on asymmetric customer-supplier relationships

AU - Munksgaard, Kristin B.

AU - Johnsen, Rhona E.

AU - Bastholm, Steffen Muxoll

PY - 2018/1

Y1 - 2018/1

M3 - Paper

Munksgaard KB, Johnsen RE, Bastholm SM. Working the giant: a small firm perspective on asymmetric customer-supplier relationships. 2018. Afhandling præsenteret på Inaugural Industrial Marketing Management Summit, Copenhagen, Danmark.