Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2012
StatusUdgivet - 2012
Begivenhedthe ACERE & Diana research conference - Fremantle, Western Australia , Australien
Varighed: 31. jan. 20123. feb. 2012

Konference

Konferencethe ACERE & Diana research conference
LandAustralien
ByFremantle, Western Australia
Periode31/01/201203/02/2012

Klyver, K., Nielsen, S. L., & Evald, M. R. (2012). Women self-employment: an act of institutional (dis)integration? A multilevel cross-country study. Afhandling præsenteret på the ACERE & Diana research conference, Fremantle, Western Australia , Australien.
Klyver, Kim ; Nielsen, Suna Løwe ; Evald, Majbritt Rostgaard. / Women self-employment: an act of institutional (dis)integration? A multilevel cross-country study. Afhandling præsenteret på the ACERE & Diana research conference, Fremantle, Western Australia , Australien.
@conference{7b66fb7afc064510ad47a71bc2d84d4c,
title = "Women self-employment: an act of institutional (dis)integration? A multilevel cross-country study",
author = "Kim Klyver and Nielsen, {Suna L{\o}we} and Evald, {Majbritt Rostgaard}",
year = "2012",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 31-01-2012 Through 03-02-2012",

Klyver, K, Nielsen, SL & Evald, MR 2012, 'Women self-employment: an act of institutional (dis)integration? A multilevel cross-country study' Paper fremlagt ved the ACERE & Diana research conference, Fremantle, Western Australia , Australien, 31/01/2012 - 03/02/2012, .

Women self-employment: an act of institutional (dis)integration? A multilevel cross-country study. / Klyver, Kim; Nielsen, Suna Løwe; Evald, Majbritt Rostgaard.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Women self-employment: an act of institutional (dis)integration? A multilevel cross-country study

AU - Klyver, Kim

AU - Nielsen, Suna Løwe

AU - Evald, Majbritt Rostgaard

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Paper

Klyver K, Nielsen SL, Evald MR. Women self-employment: an act of institutional (dis)integration? A multilevel cross-country study. 2012. Afhandling præsenteret på the ACERE & Diana research conference, Fremantle, Western Australia , Australien.