Andrea Davis, Susan Dobscha, Susi Geiger, Stephanie O'Donohue, Lisa O'Malley, Andrea Prothero, Elin Brandi Sørensen, Thyra Uth Thomsen

Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskning

OriginalsprogEngelsk
TidsskriftJournal of Macromarketing
Udgave nummer2
Sider (fra-til)211
ISSN0276-1467
StatusUdgivet - 2007
BegivenhedThirty-first Annual Macromarketing Conference - Queenstown, New Zealand
Varighed: 6. jun. 20068. jun. 2006
Konferencens nummer: 31

Konference

KonferenceThirty-first Annual Macromarketing Conference
Nummer31
LandNew Zealand
ByQueenstown
Periode06/06/200608/06/2006

Davis, A., Dobscha, S., Geiger, S., O'Donohue, S., O'Malley, L., Prothero, A., ... Thomsen, T. U. (2007). What role does consumption play in the motherhood identity?Exploring the motherhoodinstitution, motherhood ideals, and mothering experiences. Journal of Macromarketing, (2), 211.
Davis, Andrea ; Dobscha, Susan ; Geiger, Susi ; O'Donohue, Stephanie ; O'Malley, Lisa ; Prothero, Andrea ; Sørensen, Elin Brandi ; Thomsen, Thyra Uth. / What role does consumption play in the motherhood identity?Exploring the motherhoodinstitution, motherhood ideals, and mothering experiences. I: Journal of Macromarketing. 2007 ; Nr. 2. s. 211.
@article{4b77edd0adaa11de9743000ea68e967b,
title = "What role does consumption play in the motherhood identity?Exploring the motherhoodinstitution, motherhood ideals, and mothering experiences",
author = "Andrea Davis and Susan Dobscha and Susi Geiger and Stephanie O'Donohue and Lisa O'Malley and Andrea Prothero and S{\o}rensen, {Elin Brandi} and Thomsen, {Thyra Uth}",
year = "2007",
language = "English",
pages = "211",
journal = "Journal of Macromarketing",
issn = "0276-1467",
publisher = "SAGE Publications",
number = "2",

What role does consumption play in the motherhood identity?Exploring the motherhoodinstitution, motherhood ideals, and mothering experiences. / Davis, Andrea; Dobscha, Susan; Geiger, Susi; O'Donohue, Stephanie; O'Malley, Lisa; Prothero, Andrea; Sørensen, Elin Brandi; Thomsen, Thyra Uth.

I: Journal of Macromarketing, Nr. 2, 2007, s. 211.

Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskning

TY - ABST

T1 - What role does consumption play in the motherhood identity?Exploring the motherhoodinstitution, motherhood ideals, and mothering experiences

AU - Davis, Andrea