Katrine Hass Rubin, Nana Hyldig (Medlem af forfattergruppering), Sören Möller, Mette Bliddal, Jens Søndergaard (Medlem af forfattergruppering), Bo Abrahamsen

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

4 Downloads (Pure)
Publikationsdato19. sep. 2019
StatusUdgivet - 19. sep. 2019
Begivenhed9th Nordic Conference of Epidemiology and Register-Based Health Research - Tampere University, Tampere, Finland
Varighed: 18. sep. 201920. sep. 2019

Konference

Konference9th Nordic Conference of Epidemiology and Register-Based Health Research
LokationTampere University
LandFinland
ByTampere
Periode18/09/201920/09/2019
Internetadresse

Rubin, K. H., Hyldig, N., Möller, S., Bliddal, M., Søndergaard, J., & Abrahamsen, B. (2019). Validation and robustness of the Fracture Risk Evaluation Model (FREM): A register-based cohort study. Poster session præsenteret på 9th Nordic Conference of Epidemiology and Register-Based Health Research, Tampere, Finland.
@conference{e33a88ad47db4b2da6919ebc4ddf07ef,
title = "Validation and robustness of the Fracture Risk Evaluation Model (FREM): A register-based cohort study",
author = "Rubin, {Katrine Hass} and Nana Hyldig and S{\"o}ren M{\"o}ller and Mette Bliddal and Jens S{\o}ndergaard and Bo Abrahamsen",
year = "2019",
month = "9",
day = "19",
language = "Dansk",
note = "9th Nordic Conference of Epidemiology and Register-Based Health Research, NordicEpi ; Conference date: 18-09-2019 Through 20-09-2019",
url = "https://events.tuni.fi/nordicepi2019/",

Rubin, KH, Hyldig, N, Möller, S, Bliddal, M, Søndergaard, J & Abrahamsen, B 2019, 'Validation and robustness of the Fracture Risk Evaluation Model (FREM): A register-based cohort study', 9th Nordic Conference of Epidemiology and Register-Based Health Research, Tampere, Finland, 18/09/2019 - 20/09/2019.

Validation and robustness of the Fracture Risk Evaluation Model (FREM): A register-based cohort study. / Rubin, Katrine Hass; Hyldig, Nana (Medlem af forfattergruppering); Möller, Sören; Bliddal, Mette; Søndergaard, Jens (Medlem af forfattergruppering); Abrahamsen, Bo.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

TY - CONF

T1 - Validation and robustness of the Fracture Risk Evaluation Model (FREM): A register-based cohort study

AU - Rubin, Katrine Hass

AU - Möller, Sören

AU - Bliddal, Mette

AU - Abrahamsen, Bo

A2 - Hyldig, Nana

A2 - Søndergaard, Jens

PY - 2019/9/19

Y1 - 2019/9/19

M3 - Poster

Rubin KH, Hyldig N, Möller S, Bliddal M, Søndergaard J, Abrahamsen B. Validation and robustness of the Fracture Risk Evaluation Model (FREM): A register-based cohort study. 2019. Poster session præsenteret på 9th Nordic Conference of Epidemiology and Register-Based Health Research, Tampere, Finland.