Using cultural archetypes in cross-cultural studies

Nicole Franziska Richter, Christopher Schlaegel, Sven Hauff

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

34 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato16. aug. 2018
StatusUdgivet - 16. aug. 2018
BegivenhedWorkshop on "The concept of cultural archetypes: A way of measuring culture and improving our understanding of cultural diffferences?" - University of Northcarolina at Greensboro, Greensboro, USA
Varighed: 15. aug. 201817. aug. 2018

Workshop

WorkshopWorkshop on "The concept of cultural archetypes: A way of measuring culture and improving our understanding of cultural diffferences?"
LokationUniversity of Northcarolina at Greensboro
LandUSA
ByGreensboro
Periode15/08/201817/08/2018
Internetadresse

Richter, N. F., Schlaegel, C., & Hauff, S. (2018). Using cultural archetypes in cross-cultural studies. Afhandling præsenteret på Workshop on "The concept of cultural archetypes: A way of measuring culture and improving our understanding of cultural diffferences?", Greensboro, USA.
Richter, Nicole Franziska ; Schlaegel, Christopher ; Hauff, Sven. / Using cultural archetypes in cross-cultural studies. Afhandling præsenteret på Workshop on "The concept of cultural archetypes: A way of measuring culture and improving our understanding of cultural diffferences?", Greensboro, USA.
@conference{2c9d6f9aa18e4d2d8c7f7112c29236d7,
title = "Using cultural archetypes in cross-cultural studies",
author = "Richter, {Nicole Franziska} and Christopher Schlaegel and Sven Hauff",
year = "2018",
month = "8",
day = "16",
language = "English",
note = "Workshop on {"}The concept of cultural archetypes: A way of measuring culture and improving our understanding of cultural diffferences?{"} ; Conference date: 15-08-2018 Through 17-08-2018",
url = "https://www.sdu.dk/en/om_sdu/institutter_centre/i_marketing/forskning/forskningsprojekter/cross-cultural-research/events/past+events",

Richter, NF, Schlaegel, C & Hauff, S 2018, 'Using cultural archetypes in cross-cultural studies' Paper fremlagt ved Workshop on "The concept of cultural archetypes: A way of measuring culture and improving our understanding of cultural diffferences?", Greensboro, USA, 15/08/2018 - 17/08/2018, .

Using cultural archetypes in cross-cultural studies. / Richter, Nicole Franziska; Schlaegel, Christopher; Hauff, Sven.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Using cultural archetypes in cross-cultural studies

AU - Richter, Nicole Franziska

AU - Schlaegel, Christopher

AU - Hauff, Sven

PY - 2018/8/16

Y1 - 2018/8/16

M3 - Paper

Richter NF, Schlaegel C, Hauff S. Using cultural archetypes in cross-cultural studies. 2018. Afhandling præsenteret på Workshop on "The concept of cultural archetypes: A way of measuring culture and improving our understanding of cultural diffferences?", Greensboro, USA.