Finn Wiedemann, Helene Svejgård Nielsen

UdgiverSyddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber
Antal sider16
StatusUdgivet - 9. okt. 2012

Wiedemann, F., & Nielsen, H. S. (2012, okt 9). Undervisning i bevægelse - foreløbige erfaringer og perspektiver - intern rapport. Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber.
Wiedemann, Finn ; Nielsen, Helene Svejgård. / Undervisning i bevægelse - foreløbige erfaringer og perspektiver - intern rapport. 2012. Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber. 16 s.
@misc{ce70477bc7c4411ab83aa883f355220f,
title = "Undervisning i bev{\ae}gelse - forel{\o}bige erfaringer og perspektiver - intern rapport",
author = "Finn Wiedemann and Nielsen, {Helene Svejg{\aa}rd}",
year = "2012",
month = "10",
day = "9",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber",
type = "Other",

Wiedemann, F & Nielsen, HS 2012, Undervisning i bevægelse - foreløbige erfaringer og perspektiver - intern rapport. Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber.

Undervisning i bevægelse - foreløbige erfaringer og perspektiver - intern rapport. / Wiedemann, Finn; Nielsen, Helene Svejgård.

16 s. Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber. 2012, Intern rapport.

Publikation: AndetAndet bidragForskning

TY - GEN

T1 - Undervisning i bevægelse - foreløbige erfaringer og perspektiver - intern rapport

AU - Wiedemann, Finn