Undervægt og risiko for abort

Forøget risiko for spontan abort ved undervægt

Anne-Marie Nybo Andersen, S Helgstrand, Finn Kamper-Jørgensen (Redaktør), Anne Grene (Redaktør)

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

Udgivelsesdato: 2006
TidsskriftUgens tal for folkesundhed
Udgave nummer10
Antal sider2
StatusUdgivet - 1. jan. 2006

Andersen, A-M. N., Helgstrand, S., Kamper-Jørgensen, F. (red.), & Grene, A. (red.) (2006). Undervægt og risiko for abort: Forøget risiko for spontan abort ved undervægt. Ugens tal for folkesundhed, (10).
Andersen, Anne-Marie Nybo ; Helgstrand, S ; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør) ; Grene, Anne (Redaktør). / Undervægt og risiko for abort : Forøget risiko for spontan abort ved undervægt. I: Ugens tal for folkesundhed. 2006 ; Nr. 10.
@article{fec815507c3511de9c46000ea68e967b,
title = "Underv{\ae}gt og risiko for abort: For{\o}get risiko for spontan abort ved underv{\ae}gt",
abstract = "Udgivelsesdato: 2006",
author = "Andersen, {Anne-Marie Nybo} and S Helgstrand and Finn Kamper-J{\o}rgensen and Anne Grene",
year = "2006",
month = "1",
day = "1",
language = "Dansk",
journal = "Ugens tal for folkesundhed",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",
number = "10",

Andersen, A-MN, Helgstrand, S, Kamper-Jørgensen, F (red.) & Grene, A (red.) 2006, 'Undervægt og risiko for abort: Forøget risiko for spontan abort ved undervægt', Ugens tal for folkesundhed, nr. 10.

Undervægt og risiko for abort : Forøget risiko for spontan abort ved undervægt. / Andersen, Anne-Marie Nybo; Helgstrand, S; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør); Grene, Anne (Redaktør).

I: Ugens tal for folkesundhed, Nr. 10, 01.01.2006.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Undervægt og risiko for abort

T2 - Forøget risiko for spontan abort ved undervægt

AU - Andersen, Anne-Marie Nybo

AU - Helgstrand, S

A2 - Kamper-Jørgensen, Finn

A2 - Grene, Anne

PY - 2006/1/1

Y1 - 2006/1/1

N2 - Udgivelsesdato: 2006

AB - Udgivelsesdato: 2006

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Ugens tal for folkesundhed

JF - Ugens tal for folkesundhed

IS - 10

Andersen A-MN, Helgstrand S, Kamper-Jørgensen F, (ed.), Grene A, (ed.). Undervægt og risiko for abort: Forøget risiko for spontan abort ved undervægt. Ugens tal for folkesundhed. 2006 jan 1;(10).