Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelCESFO's Årbog, 1998/99
Udgivelses stedKolding
ForlagCenter for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet
Publikationsdato1999
StatusUdgivet - 1999

Hollensen, S. (1999). Underleverandører bliver internationale ved at følge deres kunders globalisering YYYY No org found YYY. I CESFO's Årbog, 1998/99 Kolding: Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet.
Hollensen, Svend. / Underleverandører bliver internationale ved at følge deres kunders globalisering YYYY No org found YYY. CESFO's Årbog, 1998/99. Kolding : Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 1999.
@inbook{0af9a340ba9811dc9626000ea68e967b,
title = "Underleverand{\o}rer bliver internationale ved at f{\o}lge deres kunders globalisering YYYY No org found YYY",
author = "Svend Hollensen",
year = "1999",
language = "Dansk",
booktitle = "CESFO's {\AA}rbog, 1998/99",
publisher = "Center for Sm{\aa}virksomhedsforskning, Syddansk Universitet",

Hollensen, S 1999, Underleverandører bliver internationale ved at følge deres kunders globalisering YYYY No org found YYY. i CESFO's Årbog, 1998/99. Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, Kolding.

Underleverandører bliver internationale ved at følge deres kunders globalisering YYYY No org found YYY. / Hollensen, Svend.

TY - CHAP

T1 - Underleverandører bliver internationale ved at følge deres kunders globalisering YYYY No org found YYY

AU - Hollensen, Svend

PY - 1999