Lars Binderup Larsen (Redaktør), Morten Schultz Larsen (Redaktør), Ole Skov (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

25 Downloads (Pure)
StatusUdgivet - 1999
NavnÅrsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital
ISSN0906-9208

Larsen, L. B., Larsen, M. S., & Skov, O. (red.) (1999). Ulykker 1998: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital. Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital
Larsen, Lars Binderup (Redaktør) ; Larsen, Morten Schultz (Redaktør) ; Skov, Ole (Redaktør). / Ulykker 1998: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital. 1999. (Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital).
@book{c44d2fbcf49147448e85bab17c4f21b5,
title = "Ulykker 1998: Tilskadekomne registreret p{\aa} skadestuen, Odense Universitetshospital",
editor = "Larsen, {Lars Binderup} and Larsen, {Morten Schultz} and Ole Skov",
year = "1999",
language = "Dansk",

Larsen, LB, Larsen, MS & Skov, O (red) 1999, Ulykker 1998: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital. Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital.

Ulykker 1998: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital. / Larsen, Lars Binderup (Redaktør); Larsen, Morten Schultz (Redaktør); Skov, Ole (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Ulykker 1998: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital

A2 - Larsen, Lars Binderup

A2 - Larsen, Morten Schultz

A2 - Skov, Ole

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Rapport

BT - Ulykker 1998: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital

Larsen LB, (ed.), Larsen MS, (ed.), Skov O, (ed.). Ulykker 1998: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital. 1999. (Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital).