Lars Binderup Larsen (Redaktør), Morten Schultz Larsen (Redaktør), Ole Skov (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

38 Downloads (Pure)
StatusUdgivet - 1998
NavnÅrsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital
ISSN0906-9208

Larsen, L. B., Larsen, M. S., & Skov, O. (red.) (1998). Ulykker 1997: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital. Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital
Larsen, Lars Binderup (Redaktør) ; Larsen, Morten Schultz (Redaktør) ; Skov, Ole (Redaktør). / Ulykker 1997: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital. 1998. (Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital).
@book{829f979176c7485f8d2279e8ca691e06,
title = "Ulykker 1997: Tilskadekomne registreret p{\aa} skadestuen, Odense Universitetshospital",
editor = "Larsen, {Lars Binderup} and Larsen, {Morten Schultz} and Ole Skov",
year = "1998",
language = "Dansk",
series = "{\AA}rsrapporter: Tilskadekomne registreret p{\aa} skadestuen, Odense Universitetshospital",
publisher = "Ulykkes Analyse Gruppen",

Larsen, LB, Larsen, MS & Skov, O (red) 1998, Ulykker 1997: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital. Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital.

Ulykker 1997: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital. / Larsen, Lars Binderup (Redaktør); Larsen, Morten Schultz (Redaktør); Skov, Ole (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Ulykker 1997: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital

A2 - Larsen, Lars Binderup

A2 - Larsen, Morten Schultz

A2 - Skov, Ole

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Rapport

T3 - Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital

BT - Ulykker 1997: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital

Larsen LB, (ed.), Larsen MS, (ed.), Skov O, (ed.). Ulykker 1997: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital. 1998. (Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital).