Ulykker 1991: Personskader registreret på skadestuen, Odense Sygehus

Claus Falck Larsen (Redaktør), Hans R. I. Jørgensen (Redaktør), Jan Beck Mikkelsen (Redaktør), Lars Binderup Larsen (Redaktør), Morten Schultz Larsen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

38 Downloads (Pure)
StatusUdgivet - 1992
NavnÅrsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital
ISSN0906-9208

Larsen, C. F., Jørgensen, H. R. I., Mikkelsen, J. B., Larsen, L. B., & Larsen, M. S. (red.) (1992). Ulykker 1991: Personskader registreret på skadestuen, Odense Sygehus. Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital
Larsen, Claus Falck (Redaktør) ; Jørgensen, Hans R. I. (Redaktør) ; Mikkelsen, Jan Beck (Redaktør) ; Larsen, Lars Binderup (Redaktør) ; Larsen, Morten Schultz (Redaktør). / Ulykker 1991: Personskader registreret på skadestuen, Odense Sygehus. 1992. (Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital).
@book{f61c9173ed3342e68b59d33dd22fdb82,
title = "Ulykker 1991: Personskader registreret p{\aa} skadestuen, Odense Sygehus",
editor = "Larsen, {Claus Falck} and J{\o}rgensen, {Hans R. I.} and Mikkelsen, {Jan Beck} and Larsen, {Lars Binderup} and Larsen, {Morten Schultz}",
year = "1992",
language = "Dansk",
series = "{\AA}rsrapporter: Tilskadekomne registreret p{\aa} skadestuen, Odense Universitetshospital",
publisher = "Ulykkes Analyse Gruppen",

Larsen, CF, Jørgensen, HRI, Mikkelsen, JB, Larsen, LB & Larsen, MS (red) 1992, Ulykker 1991: Personskader registreret på skadestuen, Odense Sygehus. Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital.

Ulykker 1991: Personskader registreret på skadestuen, Odense Sygehus. / Larsen, Claus Falck (Redaktør); Jørgensen, Hans R. I. (Redaktør); Mikkelsen, Jan Beck (Redaktør); Larsen, Lars Binderup (Redaktør); Larsen, Morten Schultz (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Ulykker 1991: Personskader registreret på skadestuen, Odense Sygehus

A2 - Larsen, Claus Falck

A2 - Jørgensen, Hans R. I.

A2 - Mikkelsen, Jan Beck

A2 - Larsen, Lars Binderup

A2 - Larsen, Morten Schultz

PY - 1992

Y1 - 1992

M3 - Rapport

T3 - Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital

BT - Ulykker 1991: Personskader registreret på skadestuen, Odense Sygehus

Larsen CF, (ed.), Jørgensen HRI, (ed.), Mikkelsen JB, (ed.), Larsen LB, (ed.), Larsen MS, (ed.). Ulykker 1991: Personskader registreret på skadestuen, Odense Sygehus. 1992. (Årsrapporter: Tilskadekomne registreret på skadestuen, Odense Universitetshospital).