Karina Lauenborg Møller

StatusUdgivet - 2017

Note vedr. afhandling

grad tildelt i 2016

Møller, K. L. (2017). Ultrafine particles and cardiovascular disease among airport employees at Copenhagen Airport. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Møller, Karina Lauenborg. / Ultrafine particles and cardiovascular disease among airport employees at Copenhagen Airport. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.
@phdthesis{21f26d0057c1484ca4ba4b87cb7ebdcb,
title = "Ultrafine particles and cardiovascular disease among airport employees at Copenhagen Airport",
author = "M{\o}ller, {Karina Lauenborg}",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Møller, KL 2017, Ultrafine particles and cardiovascular disease among airport employees at Copenhagen Airport. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Ultrafine particles and cardiovascular disease among airport employees at Copenhagen Airport. / Møller, Karina Lauenborg.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Ultrafine particles and cardiovascular disease among airport employees at Copenhagen Airport

AU - Møller, Karina Lauenborg

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Ultrafine particles and cardiovascular disease among airport employees at Copenhagen Airport

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Møller KL. Ultrafine particles and cardiovascular disease among airport employees at Copenhagen Airport. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.