Developments in the regulation of agreements on forum and choice of law

Bidragets oversatte titel: Udviklingen i reguleringen af aftaler om forum og lovvalg

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Resumé

OriginalsprogEngelsk
TitelSimply 2014 : Scandinavian Institute of Maritime Law Yearbook
RedaktørerTrond Solvang
Vol/bind456
Udgivelses stedOslo
Publikationsdato2015
Sider153-181
StatusUdgivet - 2015
NavnMarIus
ISSN0332-7868

Emneord

• lovvalgsaftaler
  • jurisdiktionsaftaler
  • retsøkonomi

Siig, K. (2015). Developments in the regulation of agreements on forum and choice of law. I T. Solvang (red.), Simply 2014: Scandinavian Institute of Maritime Law Yearbook (Bind 456, s. 153-181). Oslo. MarIus
Siig, Kristina. / Developments in the regulation of agreements on forum and choice of law. Simply 2014: Scandinavian Institute of Maritime Law Yearbook. red. / Trond Solvang. Bind 456 Oslo, 2015. s. 153-181 (MarIus).
@inbook{1ad217b7b0de481a92be800ed0f8c808,
title = "Developments in the regulation of agreements on forum and choice of law",
abstract = "Artiklen viser de generelle trends i udviklingen i reguleringen af aftaler og forum og lovvalg og s{\ae}tter dem i en rets{\o}konomisk sammenh{\ae}ng. Derudover behandles de s{\ae}rregler, der g{\ae}lder inden for det maritime omr{\aa}de. Det p{\aa}vises, at disse ikke er i trit med den generelle udvikling p{\aa} omr{\aa}det.",
keywords = "lovvalgsaftaler, jurisdiktionsaftaler , rets{\o}konomi",
author = "Kristina Siig",
year = "2015",
language = "English",
volume = "456",
pages = "153--181",
editor = "Trond Solvang",
booktitle = "Simply 2014",

Siig, K 2015, Developments in the regulation of agreements on forum and choice of law. i T Solvang (red.), Simply 2014: Scandinavian Institute of Maritime Law Yearbook. bind 456, Oslo, MarIus, s. 153-181.

Developments in the regulation of agreements on forum and choice of law. / Siig, Kristina.

TY - CHAP

T1 - Developments in the regulation of agreements on forum and choice of law

AU - Siig, Kristina

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Artiklen viser de generelle trends i udviklingen i reguleringen af aftaler og forum og lovvalg og sætter dem i en retsøkonomisk sammenhæng. Derudover behandles de særregler, der gælder inden for det maritime område. Det påvises, at disse ikke er i trit med den generelle udvikling på området.

AB - Artiklen viser de generelle trends i udviklingen i reguleringen af aftaler og forum og lovvalg og sætter dem i en retsøkonomisk sammenhæng. Derudover behandles de særregler, der gælder inden for det maritime område. Det påvises, at disse ikke er i trit med den generelle udvikling på området.

KW - lovvalgsaftaler

KW - jurisdiktionsaftaler

KW - retsøkonomi

M3 - Book chapter

VL - 456

SP - 153

EP - 181

BT - Simply 2014

A2 - Solvang, Trond

CY - Oslo

Siig K. Developments in the regulation of agreements on forum and choice of law. I Solvang T, red., Simply 2014: Scandinavian Institute of Maritime Law Yearbook. Bind 456. Oslo. 2015. s. 153-181. (MarIus).