Jan Stentoft, Lisa Thoms, Jesper Kronborg Jensen, Ole Stegmann Mikkelsen

Antal sider40
ISBN (Elektronisk)978-87-91070-35-8
StatusUdgivet - 15. apr. 2016

Stentoft, J., Thoms, L., Kronborg Jensen, J., & Mikkelsen, O. S. (2016). Udflytning og hjemtagning af produktion: Resultater fra dansk spørgeskemaundersøgelse. Kolding: Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse.
Stentoft, Jan ; Thoms, Lisa ; Kronborg Jensen, Jesper ; Mikkelsen, Ole Stegmann. / Udflytning og hjemtagning af produktion : Resultater fra dansk spørgeskemaundersøgelse. Kolding : Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2016. 40 s.
@book{6115a8297ad24530a4a0c643ec965612,
title = "Udflytning og hjemtagning af produktion: Resultater fra dansk sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse",
author = "Jan Stentoft and Lisa Thoms and {Kronborg Jensen}, Jesper and Mikkelsen, {Ole Stegmann}",
year = "2016",
month = "4",
day = "15",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Entrepren{\o}rskab og Relationsledelse",

Stentoft, J, Thoms, L, Kronborg Jensen, J & Mikkelsen, OS 2016, Udflytning og hjemtagning af produktion: Resultater fra dansk spørgeskemaundersøgelse. Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Kolding.

Udflytning og hjemtagning af produktion : Resultater fra dansk spørgeskemaundersøgelse. / Stentoft, Jan; Thoms, Lisa; Kronborg Jensen, Jesper; Mikkelsen, Ole Stegmann.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Udflytning og hjemtagning af produktion

T2 - Resultater fra dansk spørgeskemaundersøgelse

AU - Stentoft, Jan

AU - Thoms, Lisa

AU - Kronborg Jensen, Jesper

AU - Mikkelsen, Ole Stegmann

PY - 2016/4/15

Y1 - 2016/4/15

M3 - Rapport

BT - Udflytning og hjemtagning af produktion

PB - Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse

CY - Kolding

Stentoft J, Thoms L, Kronborg Jensen J, Mikkelsen OS. Udflytning og hjemtagning af produktion: Resultater fra dansk spørgeskemaundersøgelse. Kolding: Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2016. 40 s.