Udenlandske arbejderes ulykker

Flere udlændinge behandles for arbejdsulykker

Bjarne Laursen, Hanne Møller, Finn Kamper-Jørgensen (Redaktør), Iben Augustsen (Redaktør)

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TidsskriftUgens tal for folkesundhed
Udgave nummer46
Antal sider2
StatusUdgivet - 2007

Laursen, B., Møller, H., Kamper-Jørgensen, F. (red.), & Augustsen, I. (red.) (2007). Udenlandske arbejderes ulykker: Flere udlændinge behandles for arbejdsulykker. Ugens tal for folkesundhed, (46).
Laursen, Bjarne ; Møller, Hanne ; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør) ; Augustsen, Iben (Redaktør). / Udenlandske arbejderes ulykker : Flere udlændinge behandles for arbejdsulykker. I: Ugens tal for folkesundhed. 2007 ; Nr. 46.
@article{48f6f0d066f411de9c46000ea68e967b,
title = "Udenlandske arbejderes ulykker: Flere udl{\ae}ndinge behandles for arbejdsulykker",
author = "Bjarne Laursen and Hanne M{\o}ller and Finn Kamper-J{\o}rgensen and Iben Augustsen",
year = "2007",
language = "Dansk",
journal = "Ugens tal for folkesundhed",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",
number = "46",

Laursen, B, Møller, H, Kamper-Jørgensen, F (red.) & Augustsen, I (red.) 2007, 'Udenlandske arbejderes ulykker: Flere udlændinge behandles for arbejdsulykker', Ugens tal for folkesundhed, nr. 46.

Udenlandske arbejderes ulykker : Flere udlændinge behandles for arbejdsulykker. / Laursen, Bjarne; Møller, Hanne; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør); Augustsen, Iben (Redaktør).

I: Ugens tal for folkesundhed, Nr. 46, 2007.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR