Trivsel, tobak og rusmidler

Elevprofil for udvalgte grundforløb på TEC Teknisk Erhvervsskolecenter

Susan Andersen, Anne Louise Øllgaard, Teresa Friis-Holmberg, Betina Bang Sørensen, Morten Hulvej Rod, Line Zinckernagel, Bjarne Laursen, Liselotte Ingholt

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagStatens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet
StatusUdgivet - 2013

Andersen, S., Øllgaard, A. L., Friis-Holmberg, T., Sørensen, B. B., Rod, M. H., Zinckernagel, L., ... Ingholt, L. (2013). Trivsel, tobak og rusmidler: Elevprofil for udvalgte grundforløb på TEC Teknisk Erhvervsskolecenter. København: Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet.
Andersen, Susan ; Øllgaard, Anne Louise ; Friis-Holmberg, Teresa ; Sørensen, Betina Bang ; Rod, Morten Hulvej ; Zinckernagel, Line ; Laursen, Bjarne ; Ingholt, Liselotte. / Trivsel, tobak og rusmidler : Elevprofil for udvalgte grundforløb på TEC Teknisk Erhvervsskolecenter. København : Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet, 2013.
@book{bf8a91b85fd545b1bff292ce7f263a2b,
title = "Trivsel, tobak og rusmidler: Elevprofil for udvalgte grundforl{\o}b p{\aa} TEC Teknisk Erhvervsskolecenter",
author = "Susan Andersen and {\O}llgaard, {Anne Louise} and Teresa Friis-Holmberg and S{\o}rensen, {Betina Bang} and Rod, {Morten Hulvej} and Line Zinckernagel and Bjarne Laursen and Liselotte Ingholt",
year = "2013",
language = "Dansk",
publisher = "Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet",

Andersen, S, Øllgaard, AL, Friis-Holmberg, T, Sørensen, BB, Rod, MH, Zinckernagel, L, Laursen, B & Ingholt, L 2013, Trivsel, tobak og rusmidler: Elevprofil for udvalgte grundforløb på TEC Teknisk Erhvervsskolecenter. Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet, København.

Trivsel, tobak og rusmidler : Elevprofil for udvalgte grundforløb på TEC Teknisk Erhvervsskolecenter. / Andersen, Susan; Øllgaard, Anne Louise; Friis-Holmberg, Teresa; Sørensen, Betina Bang; Rod, Morten Hulvej; Zinckernagel, Line; Laursen, Bjarne; Ingholt, Liselotte.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Trivsel, tobak og rusmidler

T2 - Elevprofil for udvalgte grundforløb på TEC Teknisk Erhvervsskolecenter

AU - Andersen, Susan

AU - Øllgaard, Anne Louise

AU - Friis-Holmberg, Teresa

AU - Sørensen, Betina Bang

AU - Rod, Morten Hulvej

AU - Zinckernagel, Line

AU - Laursen, Bjarne

AU - Ingholt, Liselotte

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Rapport

BT - Trivsel, tobak og rusmidler

PB - Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet

CY - København

Andersen S, Øllgaard AL, Friis-Holmberg T, Sørensen BB, Rod MH, Zinckernagel L et al. Trivsel, tobak og rusmidler: Elevprofil for udvalgte grundforløb på TEC Teknisk Erhvervsskolecenter. København: Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet, 2013.