Trivsel og bevægelse i skolen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

TitelMotion og bevægelse i skolen
RedaktørerJens-Ole Jensen, Henrik Taarsted Jørgensen, Esben Stilund Volshøj
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagHans Reitzels Forlag
Publikationsdato2018
ISBN (Trykt)9788741268835
ISBN (Elektronisk)9788741271774
StatusUdgivet - 2018

Smedegaard, S., & Skovgaard, T. (2018). Trivsel og bevægelse i skolen. I J-O. Jensen, H. Taarsted Jørgensen, & E. Stilund Volshøj (red.), Motion og bevægelse i skolen København: Hans Reitzels Forlag.
Smedegaard, Søren ; Skovgaard, Thomas. / Trivsel og bevægelse i skolen. Motion og bevægelse i skolen. red. / Jens-Ole Jensen ; Henrik Taarsted Jørgensen ; Esben Stilund Volshøj. København : Hans Reitzels Forlag, 2018.
@inbook{bd42ce74bc704dc28b9d5fc6bbf96fb0,
title = "Trivsel og bev{\ae}gelse i skolen",
author = "S{\o}ren Smedegaard and Thomas Skovgaard",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "9788741268835",
editor = "Jens-Ole Jensen and {Taarsted J{\o}rgensen}, Henrik and {Stilund Volsh{\o}j}, Esben",
booktitle = "Motion og bev{\ae}gelse i skolen",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",

Smedegaard, S & Skovgaard, T 2018, Trivsel og bevægelse i skolen. i J-O Jensen, H Taarsted Jørgensen & E Stilund Volshøj (red), Motion og bevægelse i skolen. Hans Reitzels Forlag, København.

Trivsel og bevægelse i skolen. / Smedegaard, Søren; Skovgaard, Thomas.

Motion og bevægelse i skolen. red. / Jens-Ole Jensen; Henrik Taarsted Jørgensen; Esben Stilund Volshøj. København : Hans Reitzels Forlag, 2018.

TY - CHAP

T1 - Trivsel og bevægelse i skolen

AU - Smedegaard, Søren

AU - Skovgaard, Thomas