Transcriptional Networks Regulating Mesenschymal Stem Cells Differentiation

OriginalsprogEngelsk
ForlagSyddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2014

Haakonsson, A. K. (2014). Transcriptional Networks Regulating Mesenschymal Stem Cells Differentiation. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet.
@phdthesis{a48f8c4441174b2bba6cd13f03b93128,
title = "Transcriptional Networks Regulating Mesenschymal Stem Cells Differentiation",
author = "Haakonsson, {Anders Kristian}",
year = "2014",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet",
address = "Denmark",

Haakonsson, AK 2014, Transcriptional Networks Regulating Mesenschymal Stem Cells Differentiation. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet.

Transcriptional Networks Regulating Mesenschymal Stem Cells Differentiation. / Haakonsson, Anders Kristian.

Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2014.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Transcriptional Networks Regulating Mesenschymal Stem Cells Differentiation

AU - Haakonsson, Anders Kristian

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Ph.D. thesis

BT - Transcriptional Networks Regulating Mesenschymal Stem Cells Differentiation

PB - Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet

Haakonsson AK. Transcriptional Networks Regulating Mesenschymal Stem Cells Differentiation. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2014.