Birte Østergaard , Paivi Åstedt-Kurki, Karin Brochstedt Dieperink, Anne Brødsgaard, Ana Canga Armayor, Christina Garcia Vivar, Erla Kolbrun Svavarsdottir, Hanne Konradsen, Marie Louise Luttik, Romy Mahrer-Imhof, Lorenz Imhof

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2017
StatusUdgivet - 2017
Begivenhed13th International Family Nursing Conference: The Art and Science of Family Nursing: Transforming Health for Families - University of Navarra, Pamplona, Spanien
Varighed: 14. jun. 201717. jun. 2017
Konferencens nummer: 13

Konference

Konference13th International Family Nursing Conference
Nummer13
LokationUniversity of Navarra
LandSpanien
ByPamplona
Periode14/06/201717/06/2017

Østergaard , B., Åstedt-Kurki, P., Dieperink, K. B., Brødsgaard, A., Canga Armayor, A., Garcia Vivar, C., ... Imhof, L. (2017). Toward Research & Innovation to Build European science in Family Nursing (TRIBE-FN). Abstract fra 13th International Family Nursing Conference, Pamplona, Spanien.
Østergaard , Birte ; Åstedt-Kurki, Paivi ; Dieperink, Karin Brochstedt ; Brødsgaard, Anne ; Canga Armayor, Ana ; Garcia Vivar, Christina ; Kolbrun Svavarsdottir, Erla ; Konradsen, Hanne ; Luttik, Marie Louise ; Mahrer-Imhof, Romy ; Imhof, Lorenz. / Toward Research & Innovation to Build European science in Family Nursing (TRIBE-FN). Abstract fra 13th International Family Nursing Conference, Pamplona, Spanien.
@conference{5c6d66b40e1d4435be5dafb7f498101e,
title = "Toward Research & Innovation to Build European science in Family Nursing (TRIBE-FN)",
author = "Birte {\O}stergaard and Paivi {\AA}stedt-Kurki and Dieperink, {Karin Brochstedt} and Anne Br{\o}dsgaard and {Canga Armayor}, Ana and {Garcia Vivar}, Christina and {Kolbrun Svavarsdottir}, Erla and Hanne Konradsen and Luttik, {Marie Louise} and Romy Mahrer-Imhof and Lorenz Imhof",
year = "2017",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 14-06-2017 Through 17-06-2017",

Østergaard , B, Åstedt-Kurki, P, Dieperink, KB, Brødsgaard, A, Canga Armayor, A, Garcia Vivar, C, Kolbrun Svavarsdottir, E, Konradsen, H, Luttik, ML, Mahrer-Imhof, R & Imhof, L 2017, 'Toward Research & Innovation to Build European science in Family Nursing (TRIBE-FN)' 13th International Family Nursing Conference, Pamplona, Spanien, 14/06/2017 - 17/06/2017, .

Toward Research & Innovation to Build European science in Family Nursing (TRIBE-FN). / Østergaard , Birte; Åstedt-Kurki, Paivi; Dieperink, Karin Brochstedt; Brødsgaard, Anne ; Canga Armayor, Ana ; Garcia Vivar, Christina ; Kolbrun Svavarsdottir, Erla; Konradsen, Hanne; Luttik, Marie Louise ; Mahrer-Imhof, Romy; Imhof, Lorenz.

TY - ABST

T1 - Toward Research & Innovation to Build European science in Family Nursing (TRIBE-FN)

AU - Østergaard , Birte

AU - Åstedt-Kurki, Paivi

AU - Dieperink, Karin Brochstedt

AU - Brødsgaard, Anne

AU - Canga Armayor, Ana

AU - Garcia Vivar, Christina

AU - Kolbrun Svavarsdottir, Erla

AU - Konradsen, Hanne

AU - Luttik, Marie Louise

AU - Mahrer-Imhof, Romy

AU - Imhof, Lorenz

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Conference abstract for conference

Østergaard B, Åstedt-Kurki P, Dieperink KB, Brødsgaard A, Canga Armayor A, Garcia Vivar C et al. Toward Research & Innovation to Build European science in Family Nursing (TRIBE-FN). 2017. Abstract fra 13th International Family Nursing Conference, Pamplona, Spanien.