Tipparat Pongthanapanich

Sider-
Antal sider44
StatusUdgivet - 2006

Pongthanapanich, T. (2006). Toward Environmental Responsibility of Thai Shrimp Farming through a Voluntary Management Scheme. (s. -). Esbjerg: Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi.
Pongthanapanich, Tipparat. / Toward Environmental Responsibility of Thai Shrimp Farming through a Voluntary Management Scheme. Esbjerg : Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, 2006. s. -
@techreport{b7b77bd0dd0211dbae98000ea68e967b,
title = "Toward Environmental Responsibility of Thai Shrimp Farming through a Voluntary Management Scheme",
author = "Tipparat Pongthanapanich",
year = "2006",
language = "English",
pages = "--",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Milj{\o}- og Erhvervs{\o}konomi",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet. Institut for Milj{\o}- og Erhvervs{\o}konomi",

Pongthanapanich, T 2006 'Toward Environmental Responsibility of Thai Shrimp Farming through a Voluntary Management Scheme' Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, Esbjerg, s. -.

Toward Environmental Responsibility of Thai Shrimp Farming through a Voluntary Management Scheme. / Pongthanapanich, Tipparat.

Esbjerg : Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, 2006. s. -.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Toward Environmental Responsibility of Thai Shrimp Farming through a Voluntary Management Scheme

AU - Pongthanapanich, Tipparat

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

SP - -

BT - Toward Environmental Responsibility of Thai Shrimp Farming through a Voluntary Management Scheme

PB - Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi

CY - Esbjerg

Pongthanapanich T. Toward Environmental Responsibility of Thai Shrimp Farming through a Voluntary Management Scheme. Esbjerg: Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi. 2006, s. -.