Total cost of ownership: A differentiated approach

Frederik Zachariassen, Jan Stentoft Arlbjørn

Publikation: Working paperForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedDepartment of Entrepreneurship and Relationship Management
UdgiverSyddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse
Antal sider41
StatusUdgivet - 2009

Zachariassen, F., & Arlbjørn, J. S. (2009). Total cost of ownership: A differentiated approach. Department of Entrepreneurship and Relationship Management: Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse.
Zachariassen, Frederik ; Arlbjørn, Jan Stentoft. / Total cost of ownership: A differentiated approach. Department of Entrepreneurship and Relationship Management : Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2009.
@techreport{22ef18f0405b11deb5e8000ea68e967b,
title = "Total cost of ownership: A differentiated approach",
author = "Frederik Zachariassen and Arlbj{\o}rn, {Jan Stentoft}",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Entrepren{\o}rskab og Relationsledelse",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet. Institut for Entrepren{\o}rskab og Relationsledelse",

Zachariassen, F & Arlbjørn, JS 2009 'Total cost of ownership: A differentiated approach' Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Department of Entrepreneurship and Relationship Management.

Total cost of ownership: A differentiated approach. / Zachariassen, Frederik; Arlbjørn, Jan Stentoft.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Total cost of ownership: A differentiated approach

AU - Zachariassen, Frederik

AU - Arlbjørn, Jan Stentoft

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Working paper

BT - Total cost of ownership: A differentiated approach

PB - Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse

CY - Department of Entrepreneurship and Relationship Management

Zachariassen F, Arlbjørn JS. Total cost of ownership: A differentiated approach. Department of Entrepreneurship and Relationship Management: Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse. 2009.