Mickael Bech, Jørgen T. Lauridsen, Fernando López, Mariluz Maté Sánchez

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

OriginalsprogEngelsk
Titel6th European Conference on Health Ecomics : Health economics without frontiers
RedaktørerJ. Matthias Graf von der Schulenburg
Antal sider17
Vol/bind7
ForlagSpringer Science+Business Media
Publikationsdato2006
Sider-
StatusUdgivet - 2006
BegivenhedHealth economics without frontiers - Budapest, Ungarn
Varighed: 6. jul. 20069. jul. 2006
Konferencens nummer: 6

Konference

KonferenceHealth economics without frontiers
Nummer6
LandUngarn
ByBudapest
Periode06/07/200609/07/2006
NavnUden navn
NummerSupplement1

Bech, M., Lauridsen, J. T., López, F., & Sánchez, M. M. (2006). Time trends and spatial spill-overs effects in the Spanish public pharmaceutical expenditures. I J. M. G. V. D. Schulenburg (red.), 6th European Conference on Health Ecomics: Health economics without frontiers (Bind 7, s. -). Springer Science+Business Media. Uden navn, Nr. Supplement1
Bech, Mickael ; Lauridsen, Jørgen T. ; López, Fernando ; Sánchez, Mariluz Maté. / Time trends and spatial spill-overs effects in the Spanish public pharmaceutical expenditures. 6th European Conference on Health Ecomics: Health economics without frontiers. red. / J. Matthias Graf von der Schulenburg. Bind 7 Springer Science+Business Media, 2006. s. - (Uden navn; Nr. Supplement1).
@inbook{5bab7d00dd0211dbae98000ea68e967b,
title = "Time trends and spatial spill-overs effects in the Spanish public pharmaceutical expenditures",
author = "Mickael Bech and Lauridsen, {J{\o}rgen T.} and Fernando L{\'o}pez and S{\'a}nchez, {Mariluz Mat{\'e}}",
year = "2006",
language = "English",
volume = "7",
series = "Uden navn",
publisher = "Springer Science+Business Media",
number = "Supplement1",
pages = "--",
editor = "Schulenburg, {J. Matthias Graf von der}",
booktitle = "6th European Conference on Health Ecomics",
address = "United States",

Bech, M, Lauridsen, JT, López, F & Sánchez, MM 2006, Time trends and spatial spill-overs effects in the Spanish public pharmaceutical expenditures. i JMGVD Schulenburg (red.), 6th European Conference on Health Ecomics: Health economics without frontiers. bind 7, Springer Science+Business Media, Uden navn, nr. Supplement1, s. -, Health economics without frontiers, Budapest, Ungarn, 06/07/2006.

Time trends and spatial spill-overs effects in the Spanish public pharmaceutical expenditures. / Bech, Mickael; Lauridsen, Jørgen T.; López, Fernando; Sánchez, Mariluz Maté.

TY - ABST

T1 - Time trends and spatial spill-overs effects in the Spanish public pharmaceutical expenditures

AU - Bech, Mickael

AU - Lauridsen, Jørgen T.

AU - López, Fernando

AU - Sánchez, Mariluz Maté

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Conference abstract in proceedings

VL - 7

T3 - Uden navn

SP - -

BT - 6th European Conference on Health Ecomics

A2 - Schulenburg, J. Matthias Graf von der

PB - Springer Science+Business Media

Bech M, Lauridsen JT, López F, Sánchez MM. Time trends and spatial spill-overs effects in the Spanish public pharmaceutical expenditures. I Schulenburg JMGVD, red., 6th European Conference on Health Ecomics: Health economics without frontiers. Bind 7. Springer Science+Business Media. 2006. s. -. (Uden navn; Nr. Supplement1).