Time-of-day influences the diameter of the plantar fascia

Søren Thorgaard Skou, Michael Skovdal Rathleff, Carsten Mølgaard, Jens Lykkegaard Olesen

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2010
StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa
Begivenhed2nd Congress of the International Foot and Ankle Biomechanics Community - University of Washington, Seattle, USA
Varighed: 16. sep. 201018. sep. 2010

Konference

Konference2nd Congress of the International Foot and Ankle Biomechanics Community
LokationUniversity of Washington
LandUSA
BySeattle
Periode16/09/201018/09/2010

Skou, S. T., Rathleff, M. S., Mølgaard, C., & Olesen, J. L. (2010). Time-of-day influences the diameter of the plantar fascia. Poster session præsenteret på 2nd Congress of the International Foot and Ankle Biomechanics Community, Seattle, USA.
Skou, Søren Thorgaard ; Rathleff, Michael Skovdal ; Mølgaard, Carsten ; Olesen, Jens Lykkegaard. / Time-of-day influences the diameter of the plantar fascia. Poster session præsenteret på 2nd Congress of the International Foot and Ankle Biomechanics Community, Seattle, USA.
@conference{be2119431a514820a45cd631eee064e5,
title = "Time-of-day influences the diameter of the plantar fascia",
author = "Skou, {S{\o}ren Thorgaard} and Rathleff, {Michael Skovdal} and Carsten M{\o}lgaard and Olesen, {Jens Lykkegaard}",
year = "2010",
language = "English",
note = "2nd Congress of the International Foot and Ankle Biomechanics Community, i-FAB ; Conference date: 16-09-2010 Through 18-09-2010",

Skou, ST, Rathleff, MS, Mølgaard, C & Olesen, JL 2010, 'Time-of-day influences the diameter of the plantar fascia' 2nd Congress of the International Foot and Ankle Biomechanics Community, Seattle, USA, 16/09/2010 - 18/09/2010, .

Time-of-day influences the diameter of the plantar fascia. / Skou, Søren Thorgaard; Rathleff, Michael Skovdal; Mølgaard, Carsten; Olesen, Jens Lykkegaard.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

TY - CONF

T1 - Time-of-day influences the diameter of the plantar fascia

AU - Skou, Søren Thorgaard

AU - Rathleff, Michael Skovdal

AU - Mølgaard, Carsten

AU - Olesen, Jens Lykkegaard

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Poster

Skou ST, Rathleff MS, Mølgaard C, Olesen JL. Time-of-day influences the diameter of the plantar fascia. 2010. Poster session præsenteret på 2nd Congress of the International Foot and Ankle Biomechanics Community, Seattle, USA.