Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgave1.
Antal sider293
StatusUdgivet - 2013

Ingstrup, M. B. (2013). The role of cluster facilitators in facilitating clusters: empirical and theoretical investigations. (1. udg.) Kolding: Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.
Ingstrup, Mads Bruun. / The role of cluster facilitators in facilitating clusters: empirical and theoretical investigations. 1. udg. Kolding : Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2013. 293 s.
@phdthesis{9b27d93941924282bb3f9cb5be614182,
title = "The role of cluster facilitators in facilitating clusters: empirical and theoretical investigations",
author = "Ingstrup, {Mads Bruun}",
year = "2013",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet",
edition = "1.",

Ingstrup, MB 2013, The role of cluster facilitators in facilitating clusters: empirical and theoretical investigations. 1. udg, Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Kolding.

The role of cluster facilitators in facilitating clusters: empirical and theoretical investigations. / Ingstrup, Mads Bruun.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - The role of cluster facilitators in facilitating clusters: empirical and theoretical investigations

AU - Ingstrup, Mads Bruun

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Ph.D. thesis

BT - The role of cluster facilitators in facilitating clusters: empirical and theoretical investigations

PB - Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

CY - Kolding

Ingstrup MB. The role of cluster facilitators in facilitating clusters: empirical and theoretical investigations. 1. udg. Kolding: Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2013. 293 s.