The role of biomechanics in knee osteoarthritis

A biomechanical profile and its importance for risk and treatment

Joyce van Tunen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2018

van Tunen, J. (2018). The role of biomechanics in knee osteoarthritis: A biomechanical profile and its importance for risk and treatment. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
van Tunen, Joyce . / The role of biomechanics in knee osteoarthritis : A biomechanical profile and its importance for risk and treatment. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2018.
@phdthesis{9bbaa9c5bc68421999d22ead25b51a7f,
title = "The role of biomechanics in knee osteoarthritis: A biomechanical profile and its importance for risk and treatment",
author = "{van Tunen}, Joyce",
year = "2018",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

van Tunen, J 2018, The role of biomechanics in knee osteoarthritis: A biomechanical profile and its importance for risk and treatment. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

The role of biomechanics in knee osteoarthritis : A biomechanical profile and its importance for risk and treatment. / van Tunen, Joyce .

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2018.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - The role of biomechanics in knee osteoarthritis

T2 - A biomechanical profile and its importance for risk and treatment

AU - van Tunen, Joyce

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

BT - The role of biomechanics in knee osteoarthritis

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

van Tunen J. The role of biomechanics in knee osteoarthritis: A biomechanical profile and its importance for risk and treatment. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2018.