The Role for PPARy Interacting Proteins in Transactivation and Adipogenesis

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2015

Madsen, M. S. (2015). The Role for PPARy Interacting Proteins in Transactivation and Adipogenesis. Odense: Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet.
Madsen, Maria Stahl. / The Role for PPARy Interacting Proteins in Transactivation and Adipogenesis. Odense : Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2015.
@phdthesis{791f8ea1cb704983be513c25dd5900e2,
title = "The Role for PPARy Interacting Proteins in Transactivation and Adipogenesis",
author = "Madsen, {Maria Stahl}",
year = "2015",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet",
address = "Denmark",

Madsen, MS 2015, The Role for PPARy Interacting Proteins in Transactivation and Adipogenesis. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, Odense.

The Role for PPARy Interacting Proteins in Transactivation and Adipogenesis. / Madsen, Maria Stahl.

Odense : Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2015.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - The Role for PPARy Interacting Proteins in Transactivation and Adipogenesis

AU - Madsen, Maria Stahl

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Ph.D. thesis

BT - The Role for PPARy Interacting Proteins in Transactivation and Adipogenesis

PB - Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet

CY - Odense

Madsen MS. The Role for PPARy Interacting Proteins in Transactivation and Adipogenesis. Odense: Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2015.