Philip Rodgers, Gianluigi Coppola, Hans Frost, Monica Gambino, Ayoe Hoff, Henning Peter Jorgensen, Birgit Nahrstedt, Vincenzo Placent

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogUdefineret/Ukendt
StatusUdgivet - 2003
NavnFødevareøkonomisk Institut Rapport 151

Rodgers, P., Coppola, G., Frost, H., Gambino, M., Hoff, A., Jorgensen, H. P., ... Placent, V. (2003). The Relationship between Fleet Capacity, Landings and the Component Parts of Fishing Effort. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Fødevareøkonomisk Institut Rapport 151
Rodgers, Philip ; Coppola, Gianluigi ; Frost, Hans ; Gambino, Monica ; Hoff, Ayoe ; Jorgensen, Henning Peter ; Nahrstedt, Birgit ; Placent, Vincenzo. / The Relationship between Fleet Capacity, Landings and the Component Parts of Fishing Effort. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. 2003. (Fødevareøkonomisk Institut Rapport 151).
@book{01caaf706fd111db81a9000ea68e967b,
title = "The Relationship between Fleet Capacity, Landings and the Component Parts of Fishing Effort. Ministeriet for F{\o}devarer, Landbrug og Fiskeri",
author = "Philip Rodgers and Gianluigi Coppola and Hans Frost and Monica Gambino and Ayoe Hoff and Jorgensen, {Henning Peter} and Birgit Nahrstedt and Vincenzo Placent",
year = "2003",
language = "Udefineret/Ukendt",
series = "F{\o}devare{\o}konomisk Institut Rapport 151",

Rodgers, P, Coppola, G, Frost, H, Gambino, M, Hoff, A, Jorgensen, HP, Nahrstedt, B & Placent, V 2003, The Relationship between Fleet Capacity, Landings and the Component Parts of Fishing Effort. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Fødevareøkonomisk Institut Rapport 151.

The Relationship between Fleet Capacity, Landings and the Component Parts of Fishing Effort. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. / Rodgers, Philip; Coppola, Gianluigi; Frost, Hans; Gambino, Monica; Hoff, Ayoe; Jorgensen, Henning Peter; Nahrstedt, Birgit; Placent, Vincenzo.

2003. (Fødevareøkonomisk Institut Rapport 151).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - The Relationship between Fleet Capacity, Landings and the Component Parts of Fishing Effort. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

AU - Rodgers, Philip

AU - Coppola, Gianluigi

AU - Frost, Hans

AU - Gambino, Monica

AU - Hoff, Ayoe

AU - Jorgensen, Henning Peter

AU - Nahrstedt, Birgit

AU - Placent, Vincenzo

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Bog

T3 - Fødevareøkonomisk Institut Rapport 151

BT - The Relationship between Fleet Capacity, Landings and the Component Parts of Fishing Effort. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Rodgers P, Coppola G, Frost H, Gambino M, Hoff A, Jorgensen HP et al. The Relationship between Fleet Capacity, Landings and the Component Parts of Fishing Effort. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. 2003. (Fødevareøkonomisk Institut Rapport 151).