The presentation of relatives in Danish Healthcare policies

Mette Stie, Bodil Winther, Anne-Lisbeth Pedersen, Pia Koustrup, Bente Hoeck, Charlotte Delmar

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2018
StatusUdgivet - 2018
BegivenhedNordic Conference in Nursing Research - Oslo and Akershus University College of Applied Sciences, Oslo, Norge
Varighed: 13 jun. 201815 jun. 2018

Konference

KonferenceNordic Conference in Nursing Research
LokationOslo and Akershus University College of Applied Sciences
LandNorge
ByOslo
Periode13/06/201815/06/2018

Stie, M., Winther, B., Pedersen, A-L., Koustrup, P., Hoeck, B., & Delmar, C. (2018). The presentation of relatives in Danish Healthcare policies. Poster session præsenteret på Nordic Conference in Nursing Research, Oslo, Norge.
Stie, Mette ; Winther, Bodil ; Pedersen, Anne-Lisbeth ; Koustrup, Pia ; Hoeck, Bente ; Delmar, Charlotte. / The presentation of relatives in Danish Healthcare policies. Poster session præsenteret på Nordic Conference in Nursing Research, Oslo, Norge.
@conference{630c9ae6db5c40b79f3b3e405cd1e1d3,
title = "The presentation of relatives in Danish Healthcare policies",
author = "Mette Stie and Bodil Winther and Anne-Lisbeth Pedersen and Pia Koustrup and Bente Hoeck and Charlotte Delmar",
year = "2018",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 13-06-2018 Through 15-06-2018",

Stie, M, Winther, B, Pedersen, A-L, Koustrup, P, Hoeck, B & Delmar, C 2018, 'The presentation of relatives in Danish Healthcare policies' Nordic Conference in Nursing Research, Oslo, Norge, 13/06/2018 - 15/06/2018, .

The presentation of relatives in Danish Healthcare policies. / Stie, Mette; Winther, Bodil; Pedersen, Anne-Lisbeth; Koustrup, Pia; Hoeck, Bente; Delmar, Charlotte.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

TY - CONF

T1 - The presentation of relatives in Danish Healthcare policies

AU - Stie, Mette

AU - Winther, Bodil

AU - Pedersen, Anne-Lisbeth

AU - Koustrup, Pia

AU - Hoeck, Bente

AU - Delmar, Charlotte

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Poster

Stie M, Winther B, Pedersen A-L, Koustrup P, Hoeck B, Delmar C. The presentation of relatives in Danish Healthcare policies. 2018. Poster session præsenteret på Nordic Conference in Nursing Research, Oslo, Norge.