The Politics of Regulatory Intermediaries: European ICT Standardization

Publikationsdato2. jul. 2015
Antal sider25
StatusUdgivet - 2. jul. 2015
BegivenhedMini-Conference: Regulatory Intermediaries: Bringing together Domestic and Transnational Regulation: Held at the 27th Annual Meeting of the Society for the Advancement of Socio-Economics - London School of Economics and Political Science, London, Storbritannien
Varighed: 2. jul. 20154. jul. 2015
Konferencens nummer: SASE

Konference

KonferenceMini-Conference: Regulatory Intermediaries: Bringing together Domestic and Transnational Regulation
NummerSASE
LokationLondon School of Economics and Political Science
LandStorbritannien
ByLondon
Periode02/07/201504/07/2015

Kallestrup, M. (2015). The Politics of Regulatory Intermediaries: European ICT Standardization. Afhandling præsenteret på Mini-Conference: Regulatory Intermediaries: Bringing together Domestic and Transnational Regulation, London, Storbritannien.
Kallestrup, Morten. / The Politics of Regulatory Intermediaries: European ICT Standardization. Afhandling præsenteret på Mini-Conference: Regulatory Intermediaries: Bringing together Domestic and Transnational Regulation, London, Storbritannien.25 s.
@conference{25672c664e964e2f9191360ee4807521,
title = "The Politics of Regulatory Intermediaries: European ICT Standardization",
author = "Morten Kallestrup",
year = "2015",
month = "7",
day = "2",
language = "English",
note = "Mini-Conference: Regulatory Intermediaries: Bringing together Domestic and Transnational Regulation : Held at the 27th Annual Meeting of the Society for the Advancement of Socio-Economics ; Conference date: 02-07-2015 Through 04-07-2015",

Kallestrup, M 2015, 'The Politics of Regulatory Intermediaries: European ICT Standardization' Paper fremlagt ved Mini-Conference: Regulatory Intermediaries: Bringing together Domestic and Transnational Regulation, London, Storbritannien, 02/07/2015 - 04/07/2015, .

The Politics of Regulatory Intermediaries: European ICT Standardization. / Kallestrup, Morten.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskning

TY - CONF

T1 - The Politics of Regulatory Intermediaries: European ICT Standardization

AU - Kallestrup, Morten

PY - 2015/7/2

Y1 - 2015/7/2

M3 - Paper

Kallestrup M. The Politics of Regulatory Intermediaries: European ICT Standardization. 2015. Afhandling præsenteret på Mini-Conference: Regulatory Intermediaries: Bringing together Domestic and Transnational Regulation, London, Storbritannien.