T Ellingsen, I Hansen, Jonas Thorsen, Bjarne K. Møller, Ulrik Tarp, Merete L. Hetland, Kim Hørslev-Petersen, Kristian Stengaard-Pedersen

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2009
StatusUdgivet - 2009
BegivenhedAmerican Congress of Rheumatology - Philadelphia, USA
Varighed: 1. nov. 20094. nov. 2009

Konference

KonferenceAmerican Congress of Rheumatology
LandUSA
ByPhiladelphia
Periode01/11/200904/11/2009

Bibliografisk note

Abstract 362

Ellingsen, T., Hansen, I., Thorsen, J., Møller, B. K., Tarp, U., Hetland, M. L., ... Stengaard-Pedersen, K. (2009). The increased CC chemokine ligand 19 (CCL19) at baseline is an independent predictor of the 5-year radiographic progression in early steroid and DMARD-Naive Rheumatoid Arthritis (RA) patients. Abstract fra American Congress of Rheumatology, Philadelphia, USA.
Ellingsen, T ; Hansen, I ; Thorsen, Jonas ; Møller, Bjarne K. ; Tarp, Ulrik ; Hetland, Merete L. ; Hørslev-Petersen, Kim ; Stengaard-Pedersen, Kristian. / The increased CC chemokine ligand 19 (CCL19) at baseline is an independent predictor of the 5-year radiographic progression in early steroid and DMARD-Naive Rheumatoid Arthritis (RA) patients. Abstract fra American Congress of Rheumatology, Philadelphia, USA.
@conference{1726e4f00a8411dfaefb000ea68e967b,
title = "The increased CC chemokine ligand 19 (CCL19) at baseline is an independent predictor of the 5-year radiographic progression in early steroid and DMARD-Naive Rheumatoid Arthritis (RA) patients",
author = "T Ellingsen and I Hansen and Jonas Thorsen and M{\o}ller, {Bjarne K.} and Ulrik Tarp and Hetland, {Merete L.} and Kim H{\o}rslev-Petersen and Kristian Stengaard-Pedersen",
note = "Abstract 362; null ; Conference date: 01-11-2009 Through 04-11-2009",
year = "2009",
language = "English",

Ellingsen, T, Hansen, I, Thorsen, J, Møller, BK, Tarp, U, Hetland, ML, Hørslev-Petersen, K & Stengaard-Pedersen, K 2009, 'The increased CC chemokine ligand 19 (CCL19) at baseline is an independent predictor of the 5-year radiographic progression in early steroid and DMARD-Naive Rheumatoid Arthritis (RA) patients', American Congress of Rheumatology, Philadelphia, USA, 01/11/2009 - 04/11/2009.

The increased CC chemokine ligand 19 (CCL19) at baseline is an independent predictor of the 5-year radiographic progression in early steroid and DMARD-Naive Rheumatoid Arthritis (RA) patients. / Ellingsen, T; Hansen, I; Thorsen, Jonas; Møller, Bjarne K.; Tarp, Ulrik; Hetland, Merete L.; Hørslev-Petersen, Kim; Stengaard-Pedersen, Kristian.

2009. Abstract fra American Congress of Rheumatology, Philadelphia, USA.

TY - ABST

T1 - The increased CC chemokine ligand 19 (CCL19) at baseline is an independent predictor of the 5-year radiographic progression in early steroid and DMARD-Naive Rheumatoid Arthritis (RA) patients

AU - Ellingsen, T

AU - Hansen, I

AU - Thorsen, Jonas

AU - Møller, Bjarne K.

AU - Tarp, Ulrik

AU - Hetland, Merete L.

AU - Hørslev-Petersen, Kim

AU - Stengaard-Pedersen, Kristian

N1 - Abstract 362

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Conference abstract for conference

Ellingsen T, Hansen I, Thorsen J, Møller BK, Tarp U, Hetland ML et al. The increased CC chemokine ligand 19 (CCL19) at baseline is an independent predictor of the 5-year radiographic progression in early steroid and DMARD-Naive Rheumatoid Arthritis (RA) patients. 2009. Abstract fra American Congress of Rheumatology, Philadelphia, USA.