The impact of public grant on drop-out and completion of higher education

evidence from public grant reform

Jacob Nielsen Arendt

Publikation: Working paperForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedOdense
UdgiverSyddansk Universitet. Forskningsenheden for Sundhedsøkonomi
Udgave2008:10
StatusUdgivet - 2008

Arendt, J. N. (2008). The impact of public grant on drop-out and completion of higher education: evidence from public grant reform. (2008:10 udg.) Odense: Syddansk Universitet. Forskningsenheden for Sundhedsøkonomi.
Arendt, Jacob Nielsen. / The impact of public grant on drop-out and completion of higher education : evidence from public grant reform. 2008:10. udg. Odense : Syddansk Universitet. Forskningsenheden for Sundhedsøkonomi, 2008.
@techreport{5b207b702bc511dda26c000ea68e967b,
title = "The impact of public grant on drop-out and completion of higher education: evidence from public grant reform",
author = "Arendt, {Jacob Nielsen}",
year = "2008",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Forskningsenheden for Sundheds{\o}konomi",
edition = "2008:10",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet. Forskningsenheden for Sundheds{\o}konomi",

Arendt, JN 2008 'The impact of public grant on drop-out and completion of higher education: evidence from public grant reform' 2008:10 udg, Syddansk Universitet. Forskningsenheden for Sundhedsøkonomi, Odense.

The impact of public grant on drop-out and completion of higher education : evidence from public grant reform. / Arendt, Jacob Nielsen.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - The impact of public grant on drop-out and completion of higher education

T2 - evidence from public grant reform

AU - Arendt, Jacob Nielsen

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Working paper

BT - The impact of public grant on drop-out and completion of higher education

PB - Syddansk Universitet. Forskningsenheden for Sundhedsøkonomi

CY - Odense

Arendt JN. The impact of public grant on drop-out and completion of higher education: evidence from public grant reform. 2008:10 udg. Odense: Syddansk Universitet. Forskningsenheden for Sundhedsøkonomi. 2008.