Fabio Trecca

ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
Antal sider222
StatusUdgivet - 2. dec. 2016

Trecca, F. (2016). The impact of phonetic structures on processing and acquisition: The case of Danish. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Trecca, Fabio. / The impact of phonetic structures on processing and acquisition : The case of Danish. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2016. 222 s.
@phdthesis{8864cf18e728438481c37e485d1684dd,
title = "The impact of phonetic structures on processing and acquisition: The case of Danish",
keywords = "Phonetics, Phonology, Processing, Acquisition, Danish, Eye-tracking, Child language, Computational simulation",
author = "Fabio Trecca",
year = "2016",
month = "12",
day = "2",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Trecca, F 2016, The impact of phonetic structures on processing and acquisition: The case of Danish. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.

The impact of phonetic structures on processing and acquisition : The case of Danish. / Trecca, Fabio.

Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2016. 222 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - The impact of phonetic structures on processing and acquisition

T2 - The case of Danish

AU - Trecca, Fabio

PY - 2016/12/2

Y1 - 2016/12/2

KW - Phonetics

KW - Phonology

KW - Processing

KW - Acquisition

KW - Danish

KW - Eye-tracking

KW - Child language

KW - Computational simulation

M3 - Ph.D. thesis

BT - The impact of phonetic structures on processing and acquisition

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

Trecca F. The impact of phonetic structures on processing and acquisition: The case of Danish. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2016. 222 s.