The effect on physical performance of a functional assessment and immediate rehabilitation of acutely admitted elderly patients with reduced functional performance: a randomised clinical trial

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceFormidling

Abstrakt

Titlen refererer til det ene af i alt tre studier, der udgør mit ph.d. forløb, som startede d. 1.2. 2014. Målgruppen i studierne er ældre medicinske patienter som indlægges i en akutafdeling, da sygdom og korte indlæggelser for ældre udgør en risiko for varig funktionsnedsættelse. I dette tværsektorielle RCT studie undersøges betydningen og effekten af en funktionsvurdering, hvori der anvendes fysiske funktionstest samt effekten af hurtig kommunal træningsstart. Forventningen er, at studierne bidrager med viden, der giver ældre øget mulighed for at opretholde en selvstændig og aktiv livsførelse.
Ovennævnte kliniske studie er igangsat d. 8.6.2015, og der skal inkluderes i alt 336 patienter. Data for de øvrige studier er indsamlet eller forventes indsamlet i efteråret 2015. Min personlige interesse er relateret til, at jeg er uddannet fysioterapeut, ligesom jeg fra starten har været optaget af og involveret i terapeuternes tilstedeværelse i akutafdelingen.
Yderligere oplysninger; Inge Hansen, fysioterapeut, ph.d. -stud. Terapiafdelingen, Kolding Sygehus.
Tlf: 7636 2811 eller Inge.Hansen.Bruun@rsyd.dk
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2015
Antal sider1
StatusUdgivet - 2015
BegivenhedDronning Ingrids Festforelæsning 2015 - Sygehus Sønderjylland, Aabenraa Sygehus, Aabenraa, Danmark
Varighed: 17. sep. 2015 → …

Konference

KonferenceDronning Ingrids Festforelæsning 2015
LokationSygehus Sønderjylland, Aabenraa Sygehus
Land/OmrådeDanmark
ByAabenraa
Periode17/09/2015 → …

Citationsformater